Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "De penalty is jammer, het zou mijn eerste hattrick zijn"

21 januari 2024 19:12

Brian Brobbey scoorde vandaag twee keer tegen RKC en mistte uit een strafschop zijn kans op een hattrick. Over de gemiste kans en over de wedstrijd zei de spits: "Het was een mooie redding van Vaessen. Bij de 1-0 zag Bergwijn me lopen. Een goede kopbal van hem, want hij kon hem zelf ook maken. Hij gaf me de penalty ook, echt een top aanvoerder. Bij de tweede goal draai ik goed weg. Ik zag de ruimte liggen en profiteerde dat Stevie (Bergwijn) zijn man ook goed mee nam."

Ondanks dat het voor Ajax een moeizaam seizoen is, lijkt Brobbey wel met vertrouwen te spelen. Ook Brobbey erkent dat het vertrouwen aanwezig is: "Ik denk dat ik volop hard train elke week. Deze week kon ik niet voluit trainen, omdat ik wat last had van mijn knie. Maar ik stond er vandaag gewoon weer."

Tot slot keek de aanvaller terug op de penalty: "De penalty is gewoon jammer. Het zou mijn eerste hattrick zijn. Ik ben wel blij voor Vaessen, maar het is jammer voor mij. Ik denk dat hij hem gewoon goed pakt. Bergwijn zei wel dat ik hem nog moest betalen achteraf. Vooraf liet hij me hem nemen, omdat hij me de hattrick gunde."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey hattrick bergwijn vaessen gunde rkc slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht