Transparent
Inloggen
Sluiten

First interview Jordan Henderson as Ajax player

18 januari 2024 23:07 - Ajax TV




Discussieer mee op de forums


Tags

henderson jordan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Henderson won niet alle wedstrijden in de Arena. In 2019 ging hij - als wisselspeler - met Engeland 3-1 onderuit tegen Oranje. O.a. Matthijs de Ligt wist het net te vinden. Waarvan akte.
+1/-0

4 maanden geleden
Laten we hopen dat met name zijn jarenlange ervaring in de PL voor balans in het elftal gaat zorgen. Het is niet de meest creatieve speler. Maar balans en iemand die in het veld de groep kan sturen, is momenteel van groot belang.

Het is gewoon jammer wat er allemaal is gebeurd in de laatste 2 jaar. We hadden dragende spelers, ik lees met pijn in mijn hart de berichten van Daley Blind bij Girona. Wat is dat een goede speler, en het is hem gegund.

Enfin, op naar het debuut van Henderson.
+4/-0

4 maanden geleden
Komt sympathiek en bescheiden over. Uiteraard moet het op het veld gebeuren, maar de eerste indruk is prima.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos