Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Jordan Henderson tekent bij Ajax

18 januari 2024 20:52 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Jordan Henderson tekent bij Ajax</b>; image source: Pro Shots

Ajax heeft de komst van Jordan Henderson bevestigd. De middenvelder maakt transfervrij de overstap en zal zijn handtekening zetten onder een contract tot de zomer van 2026. Eerder deze week werd het contract van de 33-jarige middenvelder ontbonden bij het Saoedische Al-Ettifaq. Eerder speelde de international van Engeland voor Sunderland en Liverpool.

John van 't Schip is blij met de komst van Henderson. "We wilden graag een ervaren middenvelder met leiderschapskwaliteiten. Mede vanwege blessures zochten wij ook iemand die er direct kan staan. Jordan Henderson is zo'n speler", aldus Van 't Schip. "Zijn komst betekent een flinke kwaliteitsimpuls voor onze selectie. Zowel binnen als buiten het veld is een voetballer van dit kaliber bovendien belangrijk voor de vele jonge spelers."

Meer op Ajax.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

henderson jordan engeland ettifaq kaliber kwaliteitsimpuls leiderschapskwaliteiten liverpool ontbonden saoedische sunderland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Welkom bij de club, Jordan.
+1/-1

4 maanden geleden
Hij is echt binnen! Ik had het niet verwacht dat dit zou lukken. Credits aan de staf dat ze dit voor elkaar hebben gekregen!

Ik denk dat hij een hele grote meerwaarde kan hebben zowel fysiek, mentaal als tactisch. Hij kan anderen echt op sleeptouw nemen denk ik. Qua handelingssnelheid kan hij het ook nog prima aan denk ik in de eredivisie.

Wat een stunt Henderson in de eredivisie!
+2/-0

4 maanden geleden
Heracles-Ajax en Ajax-PSV zijn zijn eerste twee wedstrijden.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Die worden natuurlijk rampzalig en dan zal hij door menig persoon worden afgeschreven. Maar niet door ons. Wij houden vertrouwen. Zo zijn wij.
+1/-1

4 maanden geleden (gewijzigd)
Oh no! hoe kan dit? Valentijn wist toch zo zeker dat hij nooit zou komen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Hij niet alleen.
Ik beken. 😔
+1/-0

4 maanden geleden
Ach op basis van hoe dit seizoen verloopt zal hij in zijn eerste wedstrijd wel weer een doodschop te verwerken krijgen en liggend op de brancard een tweede gele kaart ontvangen voor het veinzen van een overtreding.

De Wet van Murphy.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht