Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jordan Henderson definitief naar Ajax, akkoord over contract voor tweeënhalf jaar'

18 januari 2024 00:45 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Jordan Henderson definitief naar Ajax, akkoord over contract voor tweeënhalf jaar"; image source: Pro Shots

Ajax gaat de selectie definitief versterken met Jordan Henderson. Volgens transferexpert Fabrizio Romano hebben alle partijen een definitief akkoord bereikt en zal de Engelse middenvelder naar Ajax komen. Henderson zal donderdag medisch worden gekeurd, waarna hij gepresenteerd gaat worden. De middenvelder zal bij Ajax een contract tot de zomer van 2026 tekenen.




Discussieer mee op de forums


Tags

henderson jordan fabrizio romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Nu maar hopen dat hij de torenhoge verwachtingen kan waarmaken.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Of de torenhoge verwachtingen even bijstellen. Dit is een voetballer en geen tovenaar.
Hij kan echt wel de angel uit wat aanvallen van de tegenstander halen, waardoor we zelf iets meer tot voetbal komen, maar je bent nog steeds zo goed als je slechte schakel. en die hebben we nogal wat...
+5/-0

4 maanden geleden
Kelvin de Lang verdiend wel een pluimpje voor deze spectaculaire transfer. Tenminste, als hij het is die heeft lopen bellen met Henderon.
+6/-0

 
4 maanden geleden
Dat denk ik wel. Die zal een behoorlijk Premier League netwerk hebben opgebouwd in de tijd dat hij bij Man City zat. Komt vast later nog wel naar voren, hoe deze transfer tot stand is gekomen.
+4/-0

 
4 maanden geleden
Dat denk ik ook. Als hij zo doorgaat mogen ze van mij het woord Interim bij zijn functie wegkrassen. Schuif hem maar naar voren als de nieuwe TD.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Op één punt heeft hij zich idd bewezen.
Nu afwachten of Henderson alles kan brengen en zijn waarschijnlijk hoge salaris waard zal zijn dan hebben we wat mij betreft de nieuwe TD binnen.
Zijn scouting capaciteiten kunnen ook leiden tot minder miskopen wat een klein smetje op Overmars zijn blazoen is.
Fingers crossed.
+3/-0

4 maanden geleden
Waanzinnige transfer natuurlijk. Bij Ajax is er totaal geen balans in het elftal. Er wordt niet gecoached, bij balverlies zie je niemand gefrustreerd raken, mensen laten hun mannetje lopen of dekken aan de verkeerde kant bij balverlies. Met zo’n leider in het veld zal daar wel wat veranderen. Rustig aan de bal, slim instappen, ervaring en overzicht en niet bang om wat vuile meters te maken. Ik verwacht dat Taylor ook veel meer tot zijn recht komt met deze transfer!
+6/-0

 
4 maanden geleden
Nu zal het van de zomer ook gemakkelijker worden om andere toppers aan te trekken. Ik denk dat veel voetballers het wel zien zitten om samen met Henderson te spelen.
+4/-0

 
4 maanden geleden
Dat niet, maar je moet ergens beginnen. Dan is dit wel een goed begin zou ik zeggen.
+1/-0

4 maanden geleden
Mooi nieuws zo vroeg op de ochtend.
Welcome Jordan
+7/-1

4 maanden geleden
Als hij de verwachtingen waar maakt is het top. Als het een 2de Luque wordt, is het natuurlijk gewoon weer een nagel aan de doodskist van dit seizoen.
+1/-2

4 maanden geleden
Nu nog publiekslieveling Nico terughalen, Tristan Gooijer naar de rb-positie, en Rensch centraal opstellen.. en wie weet wordt het dan niet elke keer een marteling om een wedstrijd uit te kijken.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Met Henderson en ook Nico nog terug zouden we inderdaad mentaal en qua werklust er dik op vooruitgaan. En waarom zou Schippie eigenlijk niet door mogen gaan? Als je de resultaten afweegt met de kwaliteit van de selectie dan doet hij het zeer goed.
+3/-0

4 maanden geleden
Hopelijk zet ie figuren als Bergwijn en Berghuis ff op hun plek en kunnen de jongere spelers zich wat aan hem optrekken. Tis misschien meer de naam dan zijn kwaliteiten die voor enige verandering en vertrouwen kan zorgen en geeft wat meer aanzien terug.
+2/-0

4 maanden geleden
De organisatie bij (vaak onnodig) balverlies is elke keer compleet zoek, als hij dat kan recht breien zal dat al a lot schelen.
+3/-0

4 maanden geleden
Geweldig mooi nieuws, welkom Jordan
+2/-0

4 maanden geleden
Heel blij mee,hopelijk worden we zeer positief verrast, en sorry, maar wat is ons shirt lelijk dit jaar….
+2/-0

4 maanden geleden
Krakakaaaaa!

Welkom bij de mooiste club ter wereld Henderson: Afc Ajax Amsterdam.

En nu knallen, we willen graag weer verder omhoog kijken. Dat zal met vallen en opstaan gaan maar het dal lijkt nu wel achter ons te liggen.

Mooie aankoop en credits naar de technische dienst die dit voor mekaar heeft gekregen.
+4/-0

4 maanden geleden
Ik hoop op een Tadic/Blind effect. We zullen het zien !
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht