Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax in gesprek met management van Isaac Babadi'

16 januari 2024 21:51 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax in gesprek met management van Isaac Babadi"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International gaat Ajax in gesprek met het management van Isaac Babadi. De middenvelder wordt gezien als een interessante speler en heeft een aflopend contract bij PSV, zodat hij komende zomer transfervrij de overstap zou kunnen maken. Ook veel clubs uit het buitenland hebben al belangstelling getoond om de jeugdinternational over te nemen, terwijl er ook nog gesprekken worden gevoerd met PSV over een mogelijke contractverlenging.

Meer op VI.nl
Tags

babadi isaac

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Dit is wel een voetballertje hoor en dit seizoen ook de enige manier om PSV pijn te doen.
+2/-0

 
7 maanden geleden
ūü§£ūü§£ūü§£ Hoezo cynisch?
+2/-0

7 maanden geleden
Laat maar door komen zou ik zeggen, krijgt hier eerder een kans. Dan in Eindhoven
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Niet doen. We hebben te veel talenten van PSV overgenomen die bij ons extreem faalden. Alleen Huntelaar was top, de rest past niet.

Sowieso lijkt dit gewoon op prijsopdrijving
+2/-1

7 maanden geleden
Laat maar komen. Dit is helemaal de route die we nu moeten kiezen. Grote jonge talenten een kans geven. Daarom moet Misehouy ook verlengd worden. Weer lekker gaan voetballen met tempo en creativiteit. De fouten nemen we op de koop toe.
+3/-0

7 maanden geleden
Geloof ik niks van, waarschijnlijk door een zaakwaarnemer de wereld in geslingerd om psv onder druk te zetten ofzo. Blij als het 1 februari is.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Het klopt op zich wel, maar ligt iets genuanceerder. Het management gaat in gesprek met elke club die interesse heeft. Met buitenlandse clubs lijkt het mij dan niet dat Ajax in pole position ligt. Of hij moet zelf toevallig een enorme affiniteit met Ajax hebben. Wat hem natuurlijk zou sieren ;)

Overigens gaat het om een overstap in de zomer dus 1 februari gaat dit gerucht niet stoppen.
+1/-0

7 maanden geleden
Toekomstige #10 van Oranje. Zou een hele mooie zet zijn.
+1/-0

7 maanden geleden
Vandaag wordt duidelijk dat Misehouy naar Chelsea gaat (zie X Zk nker0

Dus dan is Babadi welkom maar hij heeft bij PSV blijkbaar aardig wat eisen gesteld. Ben benieuwd of Ajax daar wél aan wil voldoen.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Jammer dat Misehouy na Mazumbo ook al weggaat, dan is het halen van Babadi een nóg grotere prioriteit geworden. Zo kan je met hem en Hlynsson tenminste nog vooruit.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson