Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank de Boer: 'Ik zal altijd naar Ajax luisteren'

16 januari 2024 13:34 - Renze
Foto: Pro Shots

Frank de Boer: "Ik zal altijd naar Ajax luisteren"; image source: Pro Shots

Frank de Boer werd in de afgelopen periode genoemd als mogelijk nieuwe trainer van Ajax. In de talkshow Renze gaf hijzelf dat er momenteel niets speelt. "Maar ik zal naar Ajax altijd luisteren. Ajax is mijn club en dat zal altijd zo blijven. Die vraag mag altijd gesteld worden", aldus De Boer. "Het kan natuurlijk beter bij Ajax. We weten allemaal hoe het kan zijn en zo moet het ook zijn. Waar wij nu staan als Ajax zijnde mag niet gebeuren en dat doet pijn. Er zijn altijd dipjes, maar dit is wel een heel grote dip."




Tags

boer dip dipjes renze talkshow

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Heb zeer veel respect voor de mens en voetballer Frank de Boer. Alleen laten we wel wezen, is tot nu toe overal mislukt als trainer en bij ons was die kampioen geworden omdat de rest van de clubs er nog een grotere puinhoop van maakten. In de CL zag je ons werkelijke niveau en werden we elk jaar weggeveegd. Voor de komende tijd is hij geen geschikte kandidaat.
+3/-3

 
4 maanden geleden
En wat zou je bijvoorbeeld vinden van een duo-rol met Dave Vos. Vos die de tactische lijnen uitzet en Frank de Boer als ervaren man ernaast?
+3/-0

 
4 maanden geleden
Hij heeft net zoveel voorstanders als tegenstanders.
Ik ben voor.
Ja hij is bij alle buitenlandse clubs mislukt.
Hij heeft Ajax 4 x kampioen gemaakt in een tijd dat er €0,0 uitgegeven mocht worden aan dure spelers en een salarisplafond.
Hij is de uitvinder van nuchterheid tegen sober aan.
Naar mijn idee heb je dat juist nu nodig met deze kwalitatief arme selectie.
Opbouwen dmv van prestaties door oa de boel achterin dichttimmeren.
+5/-3

 
4 maanden geleden
JA bij Inter was het een zootje ze hadden 3 trainers in een jaar tijd hij kreeg een spits die er niets van kon bij Palace een eigenaar die op een bepaalde manier wilde spelen en een spits die niet meer bij palace wilde spelen dan krijg je de top van de premier league de eerste 4 wedstrijden en hoeft het opeens niet meer van die zgn eigenaar in Amerika verliest hij een paar wedstrijden en ze gooien hem op straat gewoon kortzichtig beleid en daar behaalde hij voor die tijd ook 2 prijzen je kan wel alles aan de Boer verwijten maar de voetballers die je wel of niet heb maken het verschil
+1/-2

 
4 maanden geleden
Door te stellen dat de andere clubs er een grotere puinhoop van maakten, doe je prestaties van FdB ernstig tekort naar mijn mening. Met zeer beperkte middelen, wist hij 4 titels binnen te halen. Door die beperkte middelen, konden we Europees geen vuist maken, maar wie kon dat wel? De vraag stellen is hem beantwoorden. Dat waren Van Gaal, elftal dat in balans was met ervaring en talenten, aangestuurd door een geweldige coach, en Ten Hag die door grote uitgaven heel veel goede spelers tot zijn beschikking had.
+4/-2

4 maanden geleden (gewijzigd)
Waarom lees ik nou al jaren van sommige supporters "hij heeft ons vier keer kampioen gemaakt"? Zoiets komt toch niet alleen door een trainer? Simplisme ten top. Eerste anderhalf jaar met twee titels en goed voetbal. Titel drie en vier werden behaald door de zwakte van de rivalen, check de cijfers op het internet hoe weinig punten we haalden en (relatief) slechte doelsaldo's. Het was niet om aan te zien en de twee jaren daarna waarin we geen kampioen werden waren helemaal treurig met anti-voetbal. In de Champions League zijn we alle vier die jaren er al in de eerste ronde kansloos uitgeknikkerd. Bij Inter vloog hij er al na elf wedstrijden uit en bij Crystal Palace al na vier waarin zelfs niet één keer gescoord werd door Palace.
Geweldige voetballer, maar haal dat niet door de war met trainer/coach en je kunt toch niet steeds terugvallen op het verre verleden?
+5/-1

 
4 maanden geleden
Dus psv wordt kampioen omdat Ajax en Fey nu slecht zijn? Of is psv nu goed? Je man dit draaien hoe je wil.
+2/-1

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Als je met 71 punten kampioen wordt kun je in ieder geval moeilijk gaan beweren dat je een goed seizoen hebt gespeeld. Of is het automatisch goed als je kampioen wordt en doet er rest er niet toe? Dat je een geweldig seizoen kent als je met 71 punten kampioen wordt, maar dat het een jaar later dramatisch was toen je op hetzelfde puntenaantal uit kwam, maar vervolgens 17 punten achter PSV eindigde?

Dat zou dan volledig haaks staan op wat je hier de afgelopen maanden beweerde toen Steijn en Mislintat hier nog zaten. Toen ging het de hele tijd over het spel, maar bij De Boer doet dat er opeens niet meer toe.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Nou ging mij niet om spel onder Steijn maar om de resultaten, denk dat je mij verward met iemand anders.
+1/-0

4 maanden geleden
Op 1 klote pot na was die 5x kampioen geworden met pure middelmaat.
Maar werkt dat nog een keer??
+2/-0

 
4 maanden geleden
Dus jij wilt tikkie breed, tikkie terug en slaapverwekkende wedstrijden? Waarom kijk je eigenlijk voetbal? Om in slaap te vallen?
+4/-3

 
4 maanden geleden
Nee ik verlies liever wekelijks zoals nu.
+2/-2

 
4 maanden geleden
ja daar komt bij je ziet niet naar een danswedstrijd te kjiken dit is voetbal en dan gaat het soms lelijk , voetbal is om een wedstrijd te winnen niet om een schoonheids prijs te behalen
+1/-0

4 maanden geleden
Ajax is mijn club en dat zal altijd zo blijven de woorden van Frank, het waren toch echt de gebroeders de Boer die een arbitrage zaak tegen Ajax aanspanden omdat de heren in Barcelona meer konden verdienen en Ajax het contract niet wilde ontbinden. en nu graag terug wil omdat hij overal vaalt, nou dat tikkie breed en terug dat doen ze nu al dus hebben we hem niet nodig zet Mourinho komend seizoen maar voor de groep.
+2/-1

 
4 maanden geleden
FdB en RdB verlieten Ajax op 28 jarige leeftijd meen ik.
Als elke zelfopgeleide speler van Ajax dat zou doen dan spelen we elk jaar CL finale.
Niet de gebroeders Boer maar Ajax had wat coulanter mogen zijn op die leeftijd.
+2/-0

4 maanden geleden
Klaar. Duidelijk. Hup! Doen!

Hem alleen even iedere ochtend met het opstaan wijsmaken dat Ajax dan uiteindelijk met de overgebleven goede spelers (en nieuwe) dat Ajax wat avontuurlijk moet spelen.

We hebben toch een potentiële wereldkeeper op goal? Nou die houd de bal wel tegen.

Klaar. Probleem opgelost. Frank de Boer deel zoveel en we presenteren een winnend en avontuurlijk Ajqx.

Maak maar vast ruimte in de prijzenkast! We gaan er weer voor!
😎💪👌👍
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos