Transparent
Inloggen
Sluiten

Ramaj: "Ik heb geprobeerd het team te helpen waar ik kon"

14 januari 2024 17:22

Diant Ramaj was man of the match, wat terecht was gezien de vele reddingen van de Duitser. Ramaj was gelukkig dat de 3 punten mee gingen naar Amsterdam: "Ik speelde inderdaad een goede wedstrijd en geprobeerd om het team te helpen en ik ben blij dat het gelukt is en we zijn gelukkig met de overwinning. Ik weet niet of het vandaag mijn beste wedstrijd was, want iedere wedstrijd is anders. Gelukkig kon ik een hoop reddingen maken."

Over welke redding hij het meest tevreden was, noemde hij de een op een redding tegen Edvardsen waar Ramaj lang bleef staan. "Ik bleef lang staan en probeerde me breed te maken en gelukkig kon ik de bal redden."

Over zijn ontwikkeling zei de Duitser nog het volgende: "Ik kwam er in toen we laatste stonden en het een lastige periode was. Daarna volgde de wedstrijd tegen Brighton en elke wedstrijd voelde ik me beter worden. Ik heb me goed ontwikkeld, maar heb zeker nog een lange weg te gaan."




Discussieer mee op de forums


Tags

ramaj brighton diant edvardsen match

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht