Van 't Schip: "We hebben een fantastische keeper vandaag"

14 januari 2024 17:02

Trainer John van 't Schip vond dat Ajax goed was weggekomen, zo meldde hij: "Ja ik complimenteerde René Hake met hun goede spel en dat ze op de goede weg zijn. Ik denk dat we zeker gelukkig waren. Wij hebben ook kansen gehad om de score uit te breiden, maar Go Ahead heeft ook veel grote kansen gehad. Gelukkig hebben wij een fantastische keeper vandaag.
We maken goede goals, maar we hadden betere keuzes kunnen maken toen Go Ahead veel druk zette. Hierdoor kwamen we een aantal keer in de problemen. We hadden toen meer moeten profiteren. In de twee helft toen we meer ruimte kregen hadden we het veel beter moeten uit spelen en moet je 1-3 maken. Nu maken zij de 2-2 en wordt het weer billenknijpen. Voor de neutrale toeschouwer was het een prachtige wedstrijd en dit is gewoon een hele belangrijke overwinning."

Šutalo viel uit in de rust. Volgens de trainer was dit vooral uit voorzorg: "Hij had last van zijn kuit. We moeten even wachten hoe hij uit de wedstrijd komt."