Transparent
Inloggen
Sluiten

Bergwijn: "Ik kan wel genieten van zo'n gevecht"

14 januari 2024 16:50

Steven Bergwijn stond als eerste bij de camera van ESPN voor een reactie. Bergwijn sprak van een zwaarbevochten overwinning: "Het was een moeilijke wedstrijd, zoals de laatste jaren. Het is gewoon extra lekker dat je hem hier wint. Ze zijn strijdlustig, de fans staan achter ze en het veld werkte ook niet mee. Ik kan wel genieten van zo'n gevecht. Normaal willen we altijd mooi voetbal laten zien, maar het is ook zeker lekker als je een wedstrijd zo wint. Ik denk niet dat wij per sé de gelukkigste ploeg waren vandaag, want zeker in de eindfase krijgen wij ook genoeg kansen om de wedstrijd ruimer te winnen."

Uiteindelijk was Bergwijn tevreden met de overwinning, vooral omdat hij met vlagen goed voetbal heeft gezien. Wel voegde hij toe: "De goals die we tegen krijgen moeten er wel uit. We hebben de controle wel gehad. Maar een aantal keer als we onder druk komen en zij hun fans erachter krijgen gaan we te veel lange ballen spelen en dat is niet ons spel. Daar moeten we nog beter in worden."




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn espn gelukkigste ruimer strijdlustig vlagen voegde zwaarbevochten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht