Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Jordan Henderson wil voor tweeënhalf jaar bij Ajax tekenen'

14 januari 2024 16:51 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Jordan Henderson wil voor tweeënhalf jaar bij Ajax tekenen"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat de komst van Jordan Henderson een stap dichterbij is gekomen. De club nadert een persoonlijk akkoord met de middenvelder voor een contract voor anderhalf jaar. Indien de partijen het eens zijn geworden over de persoonlijke voorwaarden, zal Ajax met Al-Ettifaq om de tafel moeten om overeenstemming te bereiken over een transfersom.

Ook Juventus heeft belangstelling getoond om Henderson over te nemen, maar dat is niet concreet. Bovendien zijn zij alleen in staat om de middenvelder te huren en in dat geval zouden ze een groot deel van zijn salaris moeten overnemen. Dat is voor Juventus niet betaalbaar.

Ajax zet echter in op een koopdeal en dat heeft ook de voorkeur van de Engelsman. Ajax is daarbij bereid om financieel ver te gaan, terwijl Henderson bereid is om in te leveren.

Update 16:51: Volgens De Telegraaf zet Jordan Henderson zelfs in op een contract voor tweeënhalf jaar bij Ajax. De club zit echter nog in de wachtkamer omdat Al-Effifaq vooralsnog weigert om de vraagprijs te noemen die het voor de international van Engeland wil hebben.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

henderson jordan juventus dichterbij effifaq engeland ettifaq koopdeal telegraaf wachtkamer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Dat zou mooi zijn, geloof het pas na zijn handtekening.
+4/-0

 
7 maanden geleden
Idd ik ga pas los als het definitief is maar dat ze zover al zijn had ik ook niet verwacht.
Ik ben verrast.
+3/-0

7 maanden geleden
Redactie, graag alleen berichten plaatsen als dingen definitief zijn, al dat heen en weer geslinger net wel en toch net niet wordt je niet vrolijk van.
+2/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Ja dit geloof ik echt. Juve heeft niet de middelen om te kopen. Ze willen hem tijdelijk huren en hem 1.5 miljoen betalen schijnt.

Ajax is bereid hem te kopen en biedt daarbij minimaal 2 miljoen euro. Plus hij wordt in Amsterdam gezien als de leider van de ploeg. Bij Juve kunnen ze hem die zekerheid niet bieden. Dus het totaalplaatje dat in Amsterdam geboden is, is in dit geval veel aantrekkelijker voor hem. Bij Juve zeggen ze over een half jaar misschien wel doei tegen hem en dan is zijn carrière ten einde.

Bij Ajax kan hij zich gemakkelijker in de kijker spelen van Engelse ploegen. Daarnaast ziet hij het misschien wel zitten om langer te blijven en Ajax weer naar de Champions league te leiden.

Met hem hier in Amsterdam, zijn er misschien ook andere toppers die met hem bij Ajax willen spelen. Dit kan er ook voor zorgen dat een Europese toptrainer nu heel graag naar Ajax toe zou willen komen.
+2/-0

7 maanden geleden
Ben wel is benieuwd welk niveau dezs speler nog heeft.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Niet alleen het niveau maar ook hoe fit.
De Engelse competitie is zwaar en vergt fysiek veel.
Over 2,5 jaar wordt hij 36.
Zou hij het fysiek nog op kunnen brengen dan?
Stapleton was ook een teleurstelling.
+1/-0

7 maanden geleden
Gister nog dicht bij een vertrek naar Juve. Ik wacht het maar rustig af
+1/-0

7 maanden geleden
Als ie in een Ajax shirt wordt voor gesteld, dan pas geloof ik dat zo'n klasbak voor Ajax gaat voetballen
+1/-0

7 maanden geleden
Supervet als dit lukt, maar laten we niet doen alsof we dan ineens wel naar een normaal voetballend elftal zitten te kijken, want dan zijn er nog steeds een stuk of 8 die ook zwaar onder niveau zitten..
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis bergwijn boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst