Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jordan Henderson dicht bij vertrek naar Juventus'

13 januari 2024 13:02 - Corriere dello Sport
Foto: Pro Shots

"Jordan Henderson dicht bij vertrek naar Juventus"; image source: Pro Shots

Diverse Italiaanse media, waaronder Corriere dello Sport, melden dat Jordan Henderson op het punt staat om te vertrekken naar Juventus. De middenvelder sprak al twee keer met de clubleiding van De Oude Dame en de verwachting is dat de deal binnen enkele dagen al kan worden afgerond. Juventus is op zoek naar een ervaren middenvelder, terwijl Henderson zelf graag naar Turijn wil vertrekken.

Henderson zou dan op huurbasis voor 18 maanden naar Juventus vertrekken met de mogelijkheid dat komende zomer de overeenkomst al wordt verscheurd. Juventus zal daarbij dan ook een deel van het salaris van de middenvelder voor zijn rekening gaan nemen.

Meer op Corriere dello Sport




Discussieer mee op de forums


Tags

juventus henderson jordan corriere dame dello turijn verscheurd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden (gewijzigd)
Heel veel bla bla door de week en weer niks! Hij ging graag naar Ajax! Nonsens verhaal! Kom er maar in als iets rond is!
+3/-0

4 maanden geleden
En als het niet Juventus wordt dan een andere kapitaalkrachtige club.
Deze man heeft al zijn principes over boord gegooit om puur voor de centjes in de zandbak te spelen.
Krijgt heimwee maar gaat niet terug naar zijn vaderland voor ....... juist de centjes.
En die zal bij Ajax voor een cola en een gevulde koek komen spelen?
Right.
Ajax is gebruikt en laat zich gebruiken door ook Rijkhoff en Babadi etc.
+2/-0

4 maanden geleden
Ajax laat zich gebruiken...aldus eerder al onze Valentino...
+1/-0

4 maanden geleden
Ach. Is dit wat onze lange termijn weer in orde kreeg? Het was leuk als het volledig pastte, maar inderdaad... ik hield mijn adem er niet voor in.
+1/-0

4 maanden geleden
Lol, Kale en Kokkie hun "bronnen" kunnen meteen ook weer de vuilbak in. Hilarisch eigenlijk om het allemaal op afstand te volgen.

Soit, iedereen die denkt dat Ajax een serieuze optie was voor Henderson heeft dringend een reality check nodig. Gewoon weer een fantasieverhaal van de sport"journalisten".
+1/-0

 
4 maanden geleden
Haha, die 'bronnen' van Kale en Kokkie is natuurlijk, net als bij elke voetbalfan die het transfernieuws een beetje volgt, Fabrizio Romano. Die overigens nog niets gemeld heeft over Juventus.
+2/-0

4 maanden geleden
Bizar verhaal dit! Waarom? Bij Ajax kan hij meer verdienen dan bij Juve. Als Ajax hem 2,5 miljoen biedt is dat 1 miljoen meer dan Juve hem biedt. Juve heeft wel de naam, maar niet de middelen om hem meer te bieden. Dus Ajax moet nu alles op alles zetten om hem binnen te halen. Dan maar een salaris van 2,5 betalen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht