Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax zet in op huur van Jordan Henderson'

13 januari 2024 09:55 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

"Ajax zet in op huur van Jordan Henderson"; image source: Pro Shots

Ajax hoopt Jordan Henderson voor anderhalf jaar te kunnen huren. Dat geeft clubwatcher Mike Verweij aan in de Kick-off podcast van de Telegraaf. "Ik denk dat een heleboel fans denken: dit klinkt te mooi om waar te zijn, dat gaat niet gebeuren. Maar ik denk dat er best een kans is dat het gaat gebeuren", aldus Verweij. "Er is inmiddels een Nederlandse zaakwaarnemer, Nathan van Kooperen, die zich ook met die deal bemoeit. Ze zijn nu bezig met zijn club in Saudi-Arabië of er een mogelijkheid is. Ajax wil hem anderhalf jaar huren als die mogelijkheid zich voordoet."

Een terugkeer naar Engeland ligt minder voor de hand. "Er is een regel dat wanneer een speler uit Engeland in bijvoorbeeld Saudi-Arabië heel veel geld verdient en binnen een jaar terugkeert, hij 47 procent belasting betaalt over dat geld. Buiten Engeland is dat belastingtechnisch veel voordeliger", zo geeft hij aan. "De Bundesliga en Eredivisie zijn interessanter voor Henderson. Het geeft Ajax hoop dat het mogelijk is."




Discussieer mee op de forums


Tags

henderson engeland jordan arabie huur saudi verweij belasting belastingtechnisch bemoeit bundesliga eredivisie heleboel interessanter kick kooperen nathan podcast telegraaf voordeliger voordoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Het zou een geweldige deal zijn.
+1/-1

4 maanden geleden (gewijzigd)
En Juve zit nu ook achter hem aan...
+2/-0

 
4 maanden geleden
ja, als dat waar is, kunnen we het vergeten. Zoals het zo vaak gaat, eerst wordt je lekker gemaakt en dan gaat het niet door.
+1/-0

4 maanden geleden
Ajax heeft spelers nodig en is stuurloos weet iedere zaakwaarnemer.
Een leuke strategie door Ajax te benaderen om het in het nieuws te laten komen en daardoor bij meer kapitaalkrachtige clubs een beter contract er uit te slepen.
Zoals nu ook bij Babadi gebeurt om concurrent PSV onder druk te zetten
Of om voor Rijkhoff meer kansen in het eerste van Dortmund af te dingen, die krijgt die Ajax ook niet met Brobbey voor zich.
Who's next, Messi of Ronaldo?
+2/-0

 
4 maanden geleden
Rijkhoff heeft bij Dortmund O19 heel veel concurrentie van o.a. supertalent Brunner.
+1/-0

4 maanden geleden
Ik geef het een kleine kans en zie het niet zo snel gebeuren. Te veel mitsen en maren, maar een kleine kans is ook een kans
+1/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Laat ik dan tegen alle logica in maar positief blijven en de kans dat dit lukt redelijk hoog inschatten. Henderson heeft zijn centjes al lang op het droge maar wil ze natuurlijk wel graag droog houden.
Op zijn leeftijd een andere taal gaan leren voor die laatste jaren?? Toch nog even met een hooivork wat centjes scheppen?? Denk het eigenlijk niet.
Zekerheid hebben dat hij gaat spelen bij een club van naam (ondanks het laatste jaar) in een voor hem aantrekkelijk systeem. Ach, waarom niet. Wishfull thinking?? Ach, waarom niet.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos