Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax begint tweede seizoenshelft in Deventer

11 januari 2024 22:49

Voor Ajax begint zondag de tweede seizoenshelft in de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De Deventenaren zijn bezig aan een goed seizoen en staan in de competitie op een zesde plek. Go Ahead pakt echter een groot deel van die punten in eigen huis. Na zelfs lang ongeslagen te zijn geweest werden de twee laatste thuiswedstrijden in december echter wel verloren.

Ajax speelde voor de Eredivisie 33 keer eerder een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Daarin wist het 21 keer te winnen, speelde 4 keer gelijk en verloor 8 keer. De grootste overwinning is 0-6 en dat lukte in de seizoenen 1992/1993 en 2009/2010.

Sinds Go Ahead in 2021 weer promoveerde naar het hoogste niveau is de balans echter compleet anders. Zowel uit als thuis wist Ajax niet te winnen. Afgelopen zomer ging het bovendien ook onderuit in een oefenwedstrijd.




Tags

deventer eagles eredivisie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht