Transparent
Inloggen
Sluiten

'Maurits Hendriks per direct weg bij Ajax'

10 januari 2024 14:52 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Maurits Hendriks per direct weg bij Ajax"; image source: Pro Shots

Tot grote vreugde van De Telegraaf is Maurits Hendriks per direct vertrokken bij Ajax. Woensdag vond een spoedoverleg plaats tussen de chief sports officier en de raad van commissarissen waarin dit de uitkomst was. Onduidelijk is nog of Hendriks onder druk zelf heeft besloten of te stappen of dat hij is ontslagen.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

hendriks maurits officier spoedoverleg telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
De groeten! Kunnen ze hem ook nu in de “losers-auto” naar huis sturen?
+5/-0

 
7 maanden geleden
Niet alleen tot vreugde van de Telegraaf toch? 😉
Of werk je bij de Telegraaf? 😁
+2/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Weer eentje minder waar men tegenaan kan schoppen hier :D
Maar er zullen wel andere slachtoffers gevonden gaan worden.

Op NOS.nl overigens een stuk genuanceerder verhaal: https://nos.nl/artikel/2504397-hendriks-vertrekt-na-overleg-bij-ajax-als-directeur-sport-toe-aan-nieuwe-rollink

Soms lijkt het wel of deze site in handen is van de Telegraaf.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Haha, wat is dit nou weer voor dom geleuter?
+2/-1

7 maanden geleden
Van Praag is een gentleman. Prima verhaal voor naar buiten toe wat mij betreft. Iedereen die Ajax een beetje volgt weet echter dat men intern al maanden de buik vol had van deze zelfingenomen man met de functie van chief-officer, inderdaad hoofd van niks zeg maar. Dat hij Mislintat binnenhaalde was een slechte zet maar het allerergste is wel dat interne kritiek weggewoven werd en al die brave directeurtjes de waardeloze aankopen hebben afgetekend. Opgeruimd staat netjes en met de eerste loservlucht terug naar huis.
+3/-0

7 maanden geleden
Ik snap de connnectie met Mislintat niet. Hoe moet Hendriks met amper connecties binnen de bredere (buitenlandse) voetbalwereld überhaupt van zijn bestaan hebben geweten?
+1/-0

7 maanden geleden
Waarom zou de T vol vreugde zijn over zijn vertrek? Het is een krant. Hun taak is het nieuws onpartijdig te brengen. Verder hebben ze zich nergens mee te bemoeien, niet met de politiek, niet met de sport, nergens mee. Gewoon verslaan wat er gebeurt, een interview afnemen en that’s it.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Zouden ze wel moeten zijn. Dat ze altijd hun uiterste best doen om de zaken naar hun hand te zetten is gewoon schandalig. Maar ergens is het ooit fout gegaan in de journalistieke wereld, toen ze gingen denken dat ze meer moesten doen dan sec het nieuws verslaan.
+2/-0

7 maanden geleden
El Nico, ik ben het niet eens met je. Ik vind Susan Lenferink wel een topper als financieel directeur en moet wat mij betreft blijven. Zij had tenminste de ballen om aankoop Ocampos tegen te houden. Susan is op de hoogte van de financiele perikelen en hebben we keihard nodig om het huidige proces goed in banen te leiden.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Oscampos tegen gehouden was goed, vervolgens 6 maanden later spoelt er 115 miljoen euro door de plee. Ze zijn allemaal verantwoordelijk.
+1/-2

 
7 maanden geleden
Het is inderdaad de taak van een financieel directeur om te beoordelen of een speler genoeg kwaliteiten heeft :denk
+4/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson