Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil Kian Fitz-Jim terughalen'

7 januari 2024 19:56 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax wil Kian Fitz-Jim terughalen"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Ajax Kian Fitz-Jim wil terughalen naar Amsterdam. De middenvelder speelt momenteel op huurbasis voor Excelsior. Fitz-Jim zou een plek in de selectie kunnen innemen indien er enkele uitgaande transfers volgen bij Ajax deze maand. Excelsior weigert echter mee te werken aan het verzoek van Ajax. In het huurcontract zijn geen ontbindende voorwaarden opgenomen, zodat de clubs tot een akkoord moeten zien te komen.

Ajax bekijkt de situatie van de huurlingen ook met oog op de financiële situatie. Financieel is er weinig mogelijk en daarom zal het ook niet lukken om voor iedere speler die vertrekt een vervanger te halen.

Meer op VI.nl
Tags

jim excelsior huurlingen ontbindende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Dit is toch ook weer een kansloze gang van zaken. Daarnaast zie ik in Fitz-Jim ook absoluut niet de verlosser.
+4/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ben wel een beetje fan van Kian, maar dit is toch een beschamend slecht beleid? Eerst spelers verhuren en later erachter komen dat je ze toch kunt gebruiken. Chico is ook een speler die ik veel mis nu. Aangezien Excelsior gewoon nee kan zeggen; hoe zit het met Regeer? Daar is een terugkoopclausule. Voor welk bedrag? En per wanneer actief?
+3/-0

 
4 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Ik ben wel een beetje fan van Kian, maar dit is toch een beschamend slecht beleid? Eerst spelers verhuren en later erachter komen dat je ze toch kunt gebruiken.Want Ajax kon aan zien komen dat er 3 middenvelders geblesseerd zouden raken?
Zulke dingen gebeuren en als het vervolgens meerdere spelers gebeurd, kan het zijn dat je opeens tekort komt.
+4/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
JA heeft geen goede #6 en #8. Dan weet je vantevoren dat Regeer verkopen en Fitz-Jim verhuren riskant is. Als er wat gebeurt met Van den Boomen, Vos, Taylor, Mannsverk en Tahirovic heb je niemand in JA wie er klaar voor is. Dan blijft Brandes over bij JA. Lijkt mij nog geen Gooijer, Aertssen, Godts, Van Axel Dongen, Misehouy of Hlynsson niveau, wie je kan promoten. Of Brandes moet dit seizoen zich goed gaan ontwikkelen, want hij speelt wel veel. Fitz-Jim en Regeer leken mij echter juist interessant om dit seizoen speeltijd in Ajax 1 te geven.
+1/-0

4 maanden geleden
Ünüvar ook maar terug halen. Momenteel hebben we 0,0 creatief vermogen.
+2/-0

4 maanden geleden
direct terug halen , goeie voetballer technisch zeer begaafd kan de wedstrijd lezen. en beter dan war er nu op het middenveld staat.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid