Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wint met basisploeg wel van Hannover 96

7 januari 2024 14:53
Foto: Pro Shots

Ajax wint met basisploeg wel van Hannover 96; image source: Pro Shots

Ajax heeft zondagmiddag wel weten te winnen van Hannover 96. Een oefenduel met de beoogde basisploeg eindigde in een 2-1 overwinning. Brian Brobbey en Steven Bergwijn scoorden in de eerste helft vlak na elkaar. Met name voor rust kreeg de ploeg enkele goede kansen, maar na gestuntel achterin volgde vlak voor rust plotseling de tegentreffer.

In de tweede helft liep het een stuk moeizamer en werden de Duitsers meerdere keren gevaarlijk. Het lukte Ajax uiteindelijk echter wel om de zege uit het vuur te slepen en het trainingskamp daardoor met een overwinning af te sluiten.

Opstelling Ajax: Ramaj, Rensch, Sutalo, Hato, Sosa, Tahirovic, Hlynsson, Taylor (70' Banel), Berghuis, Brobbey (62' Akpom), Bergwijn




Discussieer mee op de forums


Tags

basisploeg hannover bergwijn brobbey akpom banel berghuis gestuntel hato hlynsson moeizamer ramaj rensch sosa sutalo tahirovic taylor trainingskamp vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Meteen duidelijk dat de spelers van gisteren totaal niet bij Ajax thuishoren. De wedstrijd van vandaag is een verschil van dag en nacht t.o.v. de wedstrijd van gisteren. Zet die zaakwaarnemers maar aan het werk. Het krachtverschil van vandaag is wat je van te voren zou verwachten als je speelt tegen een team uit de tweede divisie van Duitsland.
+3/-0

4 maanden geleden
Om te janken. Nr 8 van 2e bundesliga
+6/-2

 
4 maanden geleden
We gaan een even zware 2e seizoenshelft krijgen als de eerste seizoenshelft.
+4/-0

4 maanden geleden
Eerste helft aardig spel, na rust was het zwak, traag, fouten makend en initiatiefloos. Als je speelt zoals in de tweede helft, komende zondag in Deventer, dan wordt het niets.
+6/-0

4 maanden geleden
Wanneer het tempo achterin niet omhoog gaat, gaan we de komende eerder zakken dan stijgen. dat is 1 van de grootste problemen zoals ook het ontbreken van een sloper op het middenveld.
+3/-0

4 maanden geleden
Dat wordt weer een ouderwets pak slaag volgende week 😞⚽️
+2/-0

4 maanden geleden
Gewoon een 1 invullen volgende week zondag, is die nederlaag nog ergens goed voor.
+2/-0

4 maanden geleden
De Vrij snel ophalen. Routine achterin is zo belangrijk.
+1/-1

 
4 maanden geleden
Nogmaals: een speler die regelmatig in de basis staat bij de koploper van Italië en nog actief is in de Champions League is voor Ajax totaal onhaalbaar
+2/-0

4 maanden geleden
Ajax zou een poging moeten doen om Gudelj terug te halen naar de ArenA, sterk, ervaren en een goed schot.
+1/-1

 
4 maanden geleden
Dat zou ik een heel goede optie vinden. Vrees alleen dat hij ook niet haalbaar zal zijn.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos