Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Bergwijn transferpriorireit voor West Ham'

6 januari 2024 15:40 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Steven Bergwijn transferpriorireit voor West Ham"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer Voetbal International is West Ham United serieus geïnteresseerd in de komst van Steven Bergwijn. De Engelse Europa League deelnemer ziet in de aanvaller van Ajax het topdoelwit voor deze transferperiode. Ajax is bereid om mee te werken aan een transfer, terwijl de aanvaller zelf ook openstaat voor een vertrek uit Amsterdam.

Afgelopen zomer hoopte Bergwijn al de overstap te kunnen maken naar een club uit Saoedi-Arabië, maar werd er geen akkoord bereikt over het salaris.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn ham west transferpriorireit arabie saoedi topdoelwit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Direct doen, totaal niks toegevoegd.
De bezem door de selectie.
+6/-1

4 maanden geleden
Een mooie gelegenheid om wat cash te genereren. Op linksbuiten heeft Ajax genoeg andere opties. En eerlijk gezegd heeft Bergwijn als absolute toptransfer niet gebracht wat we er van hadden verwacht.
+6/-1

 
4 maanden geleden
Wie zou jij linksbuiten zetten? Gots is geblesseerd.
+2/-1

 
4 maanden geleden
Ik zou eerst kiezen voor Axel van Dongen en daarna zou ik kiezen voor Forbes. Zodra Godts weer fit is dan kunnen ze alle drie strijden voor dezelfde plek. Zal anders erg lastig worden om Van Dongen en Godts tevreden te houden.
+3/-0

4 maanden geleden
Direct laten gaan. Dadelijk stuurt West Ham nog scouts om hem te bekijken en blijf je ermee zitten
+4/-3

 
4 maanden geleden
Benieuwd wat ze willen betalen West Ham, ik gok rond de 23 miljoen
+2/-1

4 maanden geleden
Dit is voor iedereen het beste. Ik hoop dat Godts en Van Axel Dongen gaan opstaan en minder last van blessures gaan krijgen. Daarmee hebben we in potentie twee goede linksbuitens. Ook Forbs is nog jong, maar hij kan evengoed op rechtsbuiten zijn kans gaan pakken.
+1/-2

 
4 maanden geleden
Forbs valt mij tot nu toe tegen. Te wild, niet verfijnd.
+2/-1

4 maanden geleden
Hij heeft pas aangegeven niet te willen vertrekken uit Amsterdam. We zullen zien.
+3/-1

 
4 maanden geleden
Niet zo gek hè met ook nog een kleine op komst!
Die blijft gewoon hoor.
+1/-0

4 maanden geleden
Die denken met revelatie Kudus op rechts dat het bij Ajax goed inkopen is. Hopelijk blijven ze nog even in die waan en kan Ajax nog ongeveer eigen geld vangen dan mogen we de handjes dicht knijpen.
+1/-0

4 maanden geleden
Deze speler van Ajax is lekker aan het uitbuiken hier, die gaat nergens heen gok ik, zeker ook gezien zijn vrouw zwanger is.
+2/-0

4 maanden geleden
Johnny is een echte Ajacied! Thanks, John!
Je hoopt toch dat dit waar is?! Wat mij betreft had Bergwijn nooit hoeven komen. Bergwijn begon veelbelovend (en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht), maar viel daarna zwaar tegen. Bergwijn heeft als ervaren speler, zelfs met internationale ervaring, ook niet het team bij de hand kunnen nemen, zoals bijvoorbeeld Tadic en Blind dat wel is gelukt. Overall kunnen we wel concluderen dat Bergwijn ondermaats heeft gepresteerd. Ik denk dat hij tot de categorie domste voetballers behoort en snap ook niet waarom hij aanvoerder is geworden. Die gozer komt niet eens fatsoenlijk uit z'n woorden. Overigens kan het zomaar zijn dat hij het in Engeland fantastisch gaat doen. Hij heeft snelheid, fysiek en een redelijk schot. Zou best kunnen werken daar.
+3/-1

 
4 maanden geleden
Voor de Slimste Mens maakt ie een te verwaarlozen kans.Nihil of,euh,zo.
+2/-1

4 maanden geleden
Geen idee waarom deze Messi van Ajax de club zou willen verlaten.Binnenhouden en een nog beter salaris geven dan in welke zandbak dan ook...(en toen werd ik wakker uit mijn nachtmerrie..)
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht