Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax gaat voor komst van middenvelder Martinelli'

4 januari 2024 23:13 - UOL
Foto: Pro Shots

"Ajax gaat voor komst van middenvelder Martinelli"; image source: Pro Shots

Volgens het Braziliaanse UOL gaat Ajax zich op korte termijn melden voor Martinelli, een 22-jarige Braziliaanse middenvelder die momenteel nog in eigen land speelt voor Fluminense. Martinelli is een van de sterkhouders in de ploeg die in november de Copa Libertadores won, het hoogste clubtoernooi in Zuid-Amerika. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al 169 officiële duels voor Fluminense op zijn naam staan.

Het contract van de middenvelder loopt nog twee jaar door. Ajax volgt Martinelli al enkele maanden en is van plan om snel een officieel bod uit te brengen om hem naar Amsterdam te kunnen halen.

Meer op UOL
Tags

martinelli fluminense amerika clubtoernooi libertadores sterkhouders uol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Hopelijk is dit dan de ideale nr 6.
+1/-0

7 maanden geleden
We gaan weer gebruik maken van de scouting ipv 1 persoon(Mislintat). Lange weg te gaan, maar we kunnen weer gaan bouwen met af en toe een aankoop en wat talent. Heb verder alleen geen idee of dit wat is.
+4/-0

 
7 maanden geleden
Haha de scouting ja die heb je ook echt nodig om één van de uitblinkers tijdens de Copa Libertadores te "ontdekken".

Nog een uitblinker uit een continentale competitie: Calvin Bassey!
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ja die heb je nodig om te kijken of deze speler geschikt is. Iig alles beter dan Mislintat. Ik heb wel vertrouwen in onze scouting, jammer dat er afgelopen jaar onder Mislintat geen gebruik van is gemaakt. Bassey is overigens een goed voorbeeld, was niet geschikt voor Ajax, maar kan voor een andere club een prima speler zijn.
+1/-0

7 maanden geleden
Ik heb een beetje gemengde gevoelens wat betreft het aantrekken van nieuwe spelers, aangezien ik denk dat een deel van het probleem het hebben van te veel nieuwe spelers is, maar wat betreft het middenveld is het met de huidige selectie zo ongeveer onmogelijk om een goede opstelling te maken. Iemand wie rust geeft met een goede passing, is wat we missen op het middenveld.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal