Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Engelse top toont belangstelling voor Jorrel Hato'

4 januari 2024 21:31 - Rudy Galetti
Foto: Pro Shots

"Ook Engelse top toont belangstelling voor Jorrel Hato"; image source: Pro Shots

De interesse in Jorrel Hato neemt verder toe. Nadat vorige maand in Spaanse media al werd gemeld dat de verdediger van Ajax in de concrete belangstelling van Real Madrid staat, azen volgens transferjournalist Rudy Galetti ook Arsenal en Chelsea op de komst van Hato. Het huidige contract van de verdediger loopt over anderhalf jaar af.




Discussieer mee op de forums


Tags

hato jorrel arsenal azen chelsea galetti madrid rudy transferjournalist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Ik vrees met grote vreze , dat we weer een talent en potentiële topper te vroeg gaan kwijtraken.
+2/-0

4 maanden geleden
Als de wiedeweerga verlengen en zeker niet laten gaan. Hopelijk voelt Hato zich hier een beetje thuis en is hij verstandig genoeg om te blijven.
+1/-0

4 maanden geleden
Dan ben je nog 17 en kan je een miljoenen contract tekenen voor laten we zeggen 5 jaar….. ik zou het wel weten, maar zo enorm zonde, waarom niet eerder verlengen?
+1/-0

4 maanden geleden
Na jaren wanbeleid hebben we geen poot om op te staan. Komend seizoen geen Hato en wederom een slecht transferbeleid welke de lange termijn aantast.
+2/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Alle vertrouwen dat hij bij gaat tekenen bij Ajax. Speelt wekelijks, komt in aanmerking voor het EK komende zomer en is nog lang niet uitgeleerd bij Ajax. Hij en Ajax wachten tot zijn 18e verjaardag (over drie maanden). Hato komt over als een verstandige gozer en weet dondersgoed dat je bij Arsenal of Chelsea zo op de bank kan belanden en dat is killing voor je ontwikkeling op je 18e. Chelsea en Arsenal zijn alleen maar geïnteresseerd omdat het mooie investering is omdat hij nu voor een schijntje is op te halen. Zelfs als hij niet wekelijks speelt bij Arsenal of Chelsea kunnen ze hem alsnog met winst verkopen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ik verwacht dat Hato daadwerkelijk gaat slagen bij een Europese topclub.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ik ook, alleen nu nog niet. Hij is snel, goede balvaardigheid en erg sterk bij een 1 op 1 situatie. Maar, hij is nog onervaren en daardoor stapt hij soms in of neemt hij soms onnodig risico. Daarnaast is hij ook nog te onzorgvuldig in zijn passing. Hij speelt soms de aanvallende middenvelder van de tegenstander in de voeten, in de PL is dat echt dodelijk. Als hij dat eruit weet te krijgen zou het zomaar de volgende centrale verdediger van Barcelona of een Manchester City kunnen worden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht