Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Georges Mikautadze op huurbasis terug naar Metz

4 januari 2024 16:37 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Georges Mikautadze op huurbasis terug naar Metz</b>; image source: Pro Shots

Ajax heeft bevestigd dat Georges Mikautadze is vertrokken bij de club. De international van Georgië keert op huurbasis terug naar FC Metz en de Fransen hebben ook een optie tot koop bedongen. Over de hoogte wordt niets gemeld. De Telegraaf houdt vast aan een optie van 15 miljoen euro, maar volgens het Franse L'Équipe gaat het over een bedrag van 10 miljoen euro.

Meer op Ajax.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

georges metz mikautadze equipe georgie telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Mooi.
Er waren momenten dat ik dacht dat hij geen cent meer zou opbrengen. Het mitigeren van het financiële drama 'sven' is gaande, nu het sportieve drama nog.
+1/-0

7 maanden geleden
Dan zal het wel 10 miljoen euro zijn, want De Telegraaf houdt graag vast aan hun eigen verkeerde (veel te vroege) voorspellingen.
+1/-0

7 maanden geleden
10 miljoen.. Even ruim 6 miljoen door het putje gespoeld binnen een half jaartje zonder de speler echt getest te hebben op zijn positie. Voor die 6 miljoen had je ook Ziyech 1,5 jaar kunnen huren.. Ik hou mijn hart vast wat we zo gaan afschrijven op Forbes, Avila, Gaaei en Tahirovic en Sosa.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Ik vind dit ook een slechte vorm van zaken doen. Mikautadze óf behouden, óf verhuren met minstens een koopoptie dat winstgevend geweest was. Nu schiet je in je eigen klo..

Mikautadze is echt geen prutser. Die gast gaat zijn draai elders weer vinden en veel geld opleveren, maar niet voor ons.
+2/-0

7 maanden geleden
Verhuren en verkopen (optie) aan de club waar je hem voor teveel geld vandaan haalde. Duidelijk gevalletje sigaar uit eigen doos en toont aan dat de 16 miljoen voor 5 jaar contract bezopen was.

(en natuurlijk voorbeeld voor het amateuristische handelen van het bestuur/directie/RvC). In een normaal bedrijf was je er meteen uitgegooid.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis boomen branco elsimao farioli forbs godts halven hato henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst