Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nog geen zekerheid over toekomst Gabriel Misehouy'

1 januari 2024 19:59 - #DoneDeal podcast
Foto: Pro Shots

"Nog geen zekerheid over toekomst Gabriel Misehouy"; image source: Pro Shots

Volgens zaakwaarnemer Guido Albers is het nog niet bekend of Gabriel Misehouy zijn aflopende contract bij Ajax gaat verlengen. "Ajax wil dat graag, maar hij wil heel graag zien dat wat ze zeggen ook kunnen waarmaken. Dat wordt in de komende tijd cruciaal of dat gaat gebeuren", aldus Albers in de #DoneDeal podcast. "Uiteindelijk is het heel moeilijk. Je koopt geen plek in het eerste, dat moet je zelf afdwingen. Maar hij wil wel mee op het trainingskamp en vaker meetrainen met het eerste."

Momenteel traint hij nog niet structureel mee met Ajax 1. "Dat is in de afgelopen maanden drie of vier keer geweest. Als we dat kunnen intensiveren weet je pas hoe goed je bent en welke verbeterpunten je hebt", zo geeft Albers aan. "Zo heeft Hlynsson dat ook moeten doen en zo zei Tristan Gooijer het ook mooi dat hij zijn wedstrijden blijft spelen bij Jong en elke minuut die hij in het eerste mee mag trainen is meegenomen. Die visie moet je hebben."

De zaakwaarnemer heeft zelf ook wel een voorkeur voor de toekomst. "Ik hoop dat Gabriel samen met Silvano Vos en Ammouricho van Axel Dongen de sterkhouder is van het nieuwe Ajax. Zij zijn drie supertalentvolle spelers en dan heb je met Tristan erbij meteen de nieuwe generatie staan", zegt hij daarover. "Dat voelt ook als Ajax. Ik hoop dat het lukt. Dat zou geweldig zijn."

Zelf vindt Misehouy het ook lastig. "Silvano en Ammouricho zijn zijn beste vrienden en zij zitten al in de kleedkamer van het eerste en hij nog bij Jong. Dat helpt in ieder geval niet", zo legt Albers uit. "De club moet gewoon met iedere speler een plan maken over hoe zij het eerste elftal kunnen halen en die duidelijkheid is er niet altijd. Met dat hele gedoe van de afgelopen maanden is er ook geen duidelijkheid gekomen en dat moet nu gerepareerd gaan worden. Daar heeft hij nu last van en hij valt nu een beetje tussen wal en schip."
Discussieer mee op de forums


Tags

albers gabriel misehouy ammouricho jong silvano tristan axel donedeal dongen generatie gerepareerd gooijer guido hlynsson podcast sterkhouder supertalentvolle trainingskamp vos waarmaken wal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Ach als je echt zo goed bent kom je wel bij 1e. Kennelijk is hij nog niet zo goed.
+3/-0

5 maanden geleden
Dan moeten ze dit snel oplossen , het gaat zo in zijn koppie zitten. En dat is niet bevorderlijk voor de prestaties
+2/-0

5 maanden geleden
Hij is echt wel goed. Kijk eens naar zijn balaanname, zijn handelingssnelheid. Bovendien ook nog scorend vermogen. Een pareltje om naar te kijken. Zoals wij dat ook hadden met Sneijder en van de Vaart. Eindelijk een speler met veel creativiteit.
+3/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Bij Nouri en Ünüvar zag je hetzelfde. Creatieve spelers worden al jarenlang aan de kant geschoven ten faveure van systeemvoetballers, werkerbijtjes.
+2/-0

5 maanden geleden
Hlynsson en Misehouy rest van het seizoen laten afwisselen op 10. Berghuis op rechtsbuiten. Gebruik géén spits meer als #10. Zo geef je deze talenten de speeltijd welke ze verdienen.
+2/-0

5 maanden geleden
Is een groot talent, geboren Amsterdammer, staat te popelen, die wil je toch niet laten lopen. Laat hem dan in ieder geval vaker mee trainen met het eerste wat hij graag wilt, wordt hij ook beter van, maak een plan en hou hem binnen boord.
+3/-0

5 maanden geleden
Die jongen was twee maanden geblesseerd. Is een week terug en het riedeltje begint weer. Ik word hier zo moe van.

Gewoon goed presteren en langer dan twee maanden fit blijven. Dan gaat Gabriel echt wel stappen maken. Want voetballen kan hij zeker.
+2/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Het is niet zo dat hij om speeltijd of een basisplaats vraagt. Hij wil meetrainen met het eerste team. Mocht Ajax het zien zitten in hem dan zouden ze dit natuurlijk doen.
Kleine moeite voor een groot talent. Kan Ajax ook meteen testen hoe groot zijn talent is als hij met de grote jongens meetraint. Daar is dat beter te zien als in zijn Jong wedstrijden.
+3/-0

5 maanden geleden
Snap eigenlijk niet zo goed dat ze deze jongen niet al eerder kansen hebben gegeven om mee te trainen.Een dergelijk talent wil je toch binnenboort houden! Soms lijkt het wel dat er binnen Ajax weinig vertrouwen is in de talenten die we zelf al hebben. Komt natuurlijk ook door alle chaos in de club.
+4/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bertjek boomen branco brobbey elsimao farioli feyenoord footballanalyst forbs hato heitinga henderson hlynsson inverted kaplan kiki kroes mannsverk nice overtal rensch sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks