Transparent
Inloggen
Sluiten

'Frank de Boer ambieert hoofdtrainerschap bij Ajax'

1 januari 2024 19:44 - #DoneDeal podcast
Foto: Pro Shots

"Frank de Boer ambieert hoofdtrainerschap bij Ajax"; image source: Pro Shots

Frank de Boer wil weer bij Ajax aan de slag als hoofdtrainer. Dat geeft zijn zaakwaarnemer Guido Albers aan in de #DoneDeal podcast. "Ajax wil hij nog wel trainen. Verder wil hij helemaal niets trainen", aldus Albers. "Hij heeft een bepaalde drive en een bepaald level dat hij wil halen. Hij wil bij Ajax iets toevoegen en ik denk dat hij dat nog steeds goed kan."

Albers gaat verder: "Uiteindelijk is het de beslissing van Ajax om dat te doen, maar dit is wel wat hij zou ambiëren. Of dat uiteindelijk gaat gebeuren, weet ik niet. Ook bij Ajax wordt het in de komende maanden interessant wat er allemaal gaat gebeuren."

Volgens de zaakwaarnemer is het echter geen sollicitatie. "Zoiets komt op je pad of je wordt er om gevraagd", zo gaf hij aan. "Maar ik denk nog steeds dat hij veel kan toevoegen aan de club en dat zie je de laatste tijd ook weer terug. De jeugd van Ajax is gewend om op een bepaalde manier te spelen en te trainen. Dat moet dan een vervolg krijgen in het eerste, maar dat was er nu niet. Dat komt nu weer terug en dat zie je ook aan de doorstroming met Hato als mooiste voorbeeld. Iedereen gaat weer achter dat voetbal staan en dan heb je ook trainers nodig die weten wat daarvoor wordt gevraagd. Die buitenlanders heb je daar helemaal niet voor nodig."




Tags

albers boer ambieert ambieren buitenlanders donedeal guido hato level podcast sollicitatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Als je dacht dat het na 2023 niet erger kon
+10/-4

4 maanden geleden
Met hele slechte selecties 4x kampioen worden. Ken ze slechter.
Maar garanties uit het verleden....
+3/-0

 
4 maanden geleden
Precies, 4 x kampioen in een tijdperk waarin er door de RvC geen euro teveel mocht worden uitgegeven.
Als het klopt dat je van je fouten leert en door schade en schanden wijs wordt dan staat er nu een topcoach.
Ik ken ze ook slechter.
Heeft de nu goed presterende Van 't Schip een geweldige staat van dienst?
+4/-2

 
4 maanden geleden
Van 't Schip presteert toch helemaal niet goed? Ja, hij wint meer dan Steijn, maar dat is ook niet heel gek met het programma dat hij heeft gehad. En zelfs daarin volgde nog dat lachwekkende gelijke spel in Almere. Dan zullen we de wedstrijden tegen PEC en Hercules niet op zijn conto schrijven omdat hij niet op de bank zat, ondanks dat alles wel in overleg met hem is gedaan.

Als De Boer een topcoach zou zijn, zou hij niet overal zijn weggestuurd. Dat hij door sommigen hier serieus als optie wordt gezien betekent dat je wel heel ver bent afgegleden. Ook in de jaren dat hij kampioen werd leek het spel helemaal nergens op. Tekenend is nog wel dat je kampioen werd met 71 punten en een jaar later exact hetzelfde aantal punten haalde. Was het dan ook een goed seizoen omdat je hetzelfde presteerde toen de titel werd gehaald? Want toen eindigde je opeens 17 punten achter PSV.

Zolang er bij trainers en spelers alleen maar wordt gekeken of ze een verleden hebben bij Ajax weet je in ieder geval wel dat je er niet bovenop gaat komen.
+5/-2

 
4 maanden geleden
Gezien de omstandigheden presteert van 't Schip prima.
Met deze selectie is geen enkele overwinning vanzelfsprekend, helaas.
Er komen meer uitglijders als die tegen Almere.
Rensch haalt net als Berghuis, Hlynsson en Ramaj een zesje.
Hato en soms Brobbey presteren goed maar de rest speelt op Fortuna Sittard niveau.
Dus ja ik ben het met je eens, we zijn ver afgegleden.
Waar begin je als je zover ben afgegleden?
De boel dicht timmeren en op bal bezit spelen, zoals een groot voetballer ooit zei: "als jij de bal hebt dan kunnen zij niet scoren".
Ik word liever eerste met slecht voetbal dan middenmoot met mooi voetbal.
Het is even niet anders met slechts 2 toppers in je selectie, zover zijn we idd afgegleden.
+3/-0

4 maanden geleden
Die vier kampioenschappen is scorebord journalistiek.
+5/-5

 
4 maanden geleden
Maar tellen wel 4x. Wat een onzin.
+5/-3

 
reactie verwijderd

 
4 maanden geleden
Dus nu het om een oud-Ajacied gaat doet het spel er opeens niet meer toe en gaat het wel alleen om het resultaat? Is dat dus werkelijk de enige 'kwaliteit' die iemand moet hebben? Een verleden bij Ajax?
+6/-0

 
4 maanden geleden
Een stukje scorebordjournalistiek er bovenop gooien dan maar🤣.
FdB is 4,4% in het bestaan van Ajax trainer geweest en is voor 11% van de kampioens titels verantwoordelijk als trainer😉.
Niet zo slecht toch?
Wat kan jou het schelen bij welke buitenlandse clubs hij weggestuurd is?
+4/-2

 
reactie verwijderd

4 maanden geleden
OPZOUTEN met. Overal eruit getrapt en ontslagen deze man is een totale aanfluiting in het voetbal. WEGWEZEN met tikkie breed en tikkie terug.
+8/-6

4 maanden geleden
Het eerste halfjaar met Frank was geweldig. Wat een inhaalrace met de wedstrijd tegen Twente en de titel als hoogtepunt.
Maar daarna is het alleen maar slechter gegaan. Dat we nog 3 x kampioen werden ligt aan het presteren van de concurrentie, want ondanks alle goede bedoelingen was het spel echt niet om aan te zien. Frank is een echte Ajacied, maar als trainer hoeft hij van mij niet terug te komen
+5/-0

4 maanden geleden
Tikkie breed, tikkie terug. Dat zegt denk ik genoeg.

Een goed mens en een zeer goede voetballer maar heeft tot nu toe overal waar die trainer is geweest slecht tot matig gepresteerd. En dat is precies wat we nu niet nodig hebben. In de toekomst is het misschien wel weer een optie maar dan maar hij zich eerst bij een andere club bewijzen.
+5/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht