Transparent
Inloggen
Sluiten

'Aankopen alleen mogelijk indien Ajax eerst spelers verkoopt'

27 december 2023 21:26 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Aankopen alleen mogelijk indien Ajax eerst spelers verkoopt"; image source: Pro Shots

Als Ajax in de komende transferperiode nieuwe spelers wil halen, zullen er eerst spelers verkocht moeten worden. Dat heeft Raad van Commissarissen voorzitter Michael van Praag woensdag laten weten tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders en werd opgetekend door De Telegraaf. In diverse media kwam al naar voren dat Ajax met name kijkt naar ervaren spelers om de ploeg op sleeptouw te kunnen nemen.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

michael praag telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
De Vrij proberen indien er een speler verkocht gaat worden.
+1/-0

7 maanden geleden
Letterlijk elke transferperiode zeggen ze dit.
+3/-0

7 maanden geleden
Dat is geen goed nieuws lijkt mij!
Met de huidige selectie zijn we erg kwetsbaar.
+2/-0

7 maanden geleden
Kan niet anders ook he. In twee jaar tijd enorm veel geld over de balk gegooid, of zeg maar rustig gesmeten voor te veel Ajax onwaardige spelers ! We hebben financieel een flinke veer gelaten . Geen Cl, sowieso Europees uitgeschakeld , volgend seizoen ook zonder CL en misschien wel helemaal geen Europees voetbal. Onze beste talenten ( volgens de geruchten ) willen niet bijtekenen. Tel uit je winst ( die er niet zal zijn ) financieel zijn we weer terug bij af .
+3/-0

7 maanden geleden
Dit is iets van beleid, financieel beleid, sportief gezien een drama. Een ervaren middenvelder lijkt me nu zo belangrijk dat hiervoor een uitzondering gemaakt kan worden. Gaat een elftal draaien dan worden spelers automatisch aantrekkelijker om te verkopen. De kosten gaan voor de baat uit. Je goede spelers wil je ook niet verkopen nu.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Van den Boomen komt terug. Die was goed bezig om de boel een beetje naar zijn hand te zetten.
+1/-0

7 maanden geleden
Ik denk dat verkoop van spelers heel lastig gaat worden, muv de Ajax geschoolde talenten. De rest is nog geen habbekrats waard.
Wachten op de zomer wanneer er spelers vrijkomen met aflopende contracten.
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Als dat dan maar niet wéér de beste spelers zijn. Ook al hebben we nog maar 1 echte topper: hou de besten nu eens een keer, ook aan het einde van het seizoen. Al was het maar omdat bewezen is dat je niet al teveel spelers in kúnt passen. Kijk naar de zwakste plekken en verkoop eerst de echt ondermaatse spelers; accepteer het verlies. Haal deze winter 1 of 2 echte aanwinsten en komende zomer nog 3 of 4. Je hebt de beste spelers van nu, zelfs als zijn ze niet écht top, gewoon nodig. Probeer het zo voor elkaar te krijgen dat er komend seizoen drie nieuwe spelers zijn die beter zijn dan iedereen nu en die echt de kar trekken. Dan ben je een heel eind. En zet vol in op contractverlenging van Hato.
+1/-0

7 maanden geleden
Tot zover onze financiele toppositie
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson