Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Danny Blind benoemd in RvC Ajax

27 december 2023 12:50 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Danny Blind benoemd in RvC Ajax</b>; image source: Pro Shots

Danny Blind is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. Dat meldt Ajax via de officiële kanalen. Op woensdag 27 december vond in de Johan Cruijff ArenA een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders plaats waarin de benoeming werd bekrachtigd. De benoeming gaat per direct in en geldt tot en met de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in november 2027.

In de periode van april 2018 tot augustus 2021 was hij al lid van de RvC. Een jaar geleden wilde hij nog niet terugkeren bij de club toen zijn dienstverband bij de KNVB erop zat.
Tags

blind danny rvc arena bekrachtigd dienstverband knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Danny, van harte welkom. Ik ben blij dat je weer terug bent. Heel veel succes.
+4/-2

tackle (geschorst)
7 maanden geleden
Helaas halen ze weer een incompetente bestuurder terug. Ze leren het ook nooit. Goede voetballer en voor de rest overal gefaald. Vriendje van van Gaal. Echt triest dit.
+4/-1

 
7 maanden geleden
Heeft idd veel gefaald binnen functies na zijn spelerscarriere en vriendje van van Gaal. Maar kijk eens wat er nu zit, Hendriks, dan toch liever Blind. Ze zijn er niet voor het oprapen helaas. Volgens mij waren de meeste wel blij toen Blind eindelijk weg was, maar het kan verkeren.
+1/-0

7 maanden geleden
Een jaar geleden was hij nog te rancuneus om terug te keren omdat zijn zoontje niet meer mee mocht doen. En dan moeten we hem nu met open armen weer gaan verwelkomen?
+2/-0

7 maanden geleden
Inderdaad was 8 van de 10 blij dat Danny vertrok, inclusief mijzelf. Hopen dat Danny sterker terug gekomen is, welkom terug bij de mooiste club die er is!
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal