Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax TV: Engelen zullen zingen | Een modern kerstverhaal

24 december 2023 17:00 - Ajax TV




Tags

engelen kerstverhaal modern

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
En zo is het, dank je wel Ajax, gewoon om dat wij Ajax zijn. Wij zijn Ajax Wij zijn de beste… in alles, dus ook in verliezen. Fijne feestdagen allemaal.
+2/-0

5 maanden geleden
Mooi werk van het mediateam! Maar Ajax zal niet “zomaar” weer het Ajax worden van 3 of 5 jaar geleden. Iedereen zal hard moeten werken. Er zal een grote opruiming plaats moeten vinden, jeugdspelers moeten worden opgeleid, goed begeleid worden en het gevoel moeten krijgen dat ze bij Ajax de beste kans hebben om te groeien naar de absolute top van de wereld. Dit allemaal moet niet verder worden uitgesteld, maar moet NU gedaan worden. Oké, na tweede kerstdag. Van Gaal en van Praag zouden nu genoeg tijd gehad hebben om met Kroes te overleggen en de schade van twee jaar wanbeleid moet nu teniet worden gedaan. Fijne kerstdagen mede Ajacieden, dat het volgende jaar maar een stuk mooier mag worden dan de afgelopen twee!
+2/-0

5 maanden geleden
Echte helden staan altijd op. Dit keer gaat het wel even duren
+2/-0

5 maanden geleden
Mediateam, dankjewel. Ik heb inmiddels alvast diverse keren gedeeld met azijnzeikers. Iedereen Fijne Kerstdagen toegewenst.
+2/-0

5 maanden geleden
Dit is wat een echte fan meemaakt. En we gaan weer vliegen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht