Transparent
Inloggen
Sluiten

Valkanis: "De laatste 10 minuten begonnen we pas te voetballen"

21 december 2023 21:18

Ajax werd uitgeschakeld en dat was ook voor waarnemend hoofdtrainer Michael Valkanis een tegenvaller. De Australiër begon met de felicitaties aan USV Hercules en vervolgde: "Hercules heeft hard gevochten en nadat wij terugkwamen bleven ze vechten en scoorden ze vanuit het niets de winnende goal. De laatste 10 minuten begonnen we pas te voetballen en deden we wat vooraf het plan was. Voor ons is het teleurstellend. We wisten dat veel zaken beter moesten en gelukkig kunnen we na deze wedstrijd alles evalueren. We zullen veel zaken moeten wijzigen en zullen moeten doen wat nodig is om verder vooruit te kunnen met de club."

Ajax had nog nooit een officieel duel verloren van een amateurclub en Valkanis werd gevraagd of dit een schande was. Valkanis reageerde: "Het was zeker niet goed. Zoals ik zei moeten we goed evalueren en vandaag heeft een aantal dingen duidelijk gemaakt. Binnen de club zullen we die beslissingen moeten nemen."
Tags

valkanis hercules australier felicitaties michael schande terugkwamen usv vervolgde waarnemend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom backup berghuis bergwijn bertrand branco brobbey elsimao farioli forbs frimpong godts hato janse jim kaplan kiki lcv linksbuiten oranje rcm reijnders rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal