Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jorrel Hato serieus in beeld bij Real Madrid'

19 december 2023 01:25 - Diario Gol
Foto: Pro Shots

"Jorrel Hato serieus in beeld bij Real Madrid"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Diario Gol staat Jorrel Hato in de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid. Bij de Madrilenen zullen komende zomer meerdere spelers transfervrij gaan vertrekken. Aanvoerder Nacho is een van de spelers die naar een andere club lijkt te gaan en Hato wordt gezien als zijn ideale vervanger. Het feit dat de nog altijd maar 17-jarige verdediger ook als linksback uit de voeten kan heeft De Koninklijke alleen maar meer overtuigd dat Hato de geschikte versterking is, omdat zij vooral op die positie veel problemen ervaren.

Bovendien speelt ook mee dat het huidige contract van Hato over anderhalf jaar afloopt. Indien hij zijn verbintenis niet verlengt zal Ajax hem komende zomer moeten verkopen en Real Madrid wil die situatie gebruiken om toe te kunnen slaan. Eerder probeerde het ook al Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong over te nemen van Ajax, maar toen werd er geen akkoord bereikt over een transfersom.

Meer op Diario Gol
Discussieer mee op de forums


Tags

hato madrid jorrel diario gol jong nacho

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden (gewijzigd)
Verbaast mij niets dat er nu al zulke interesse ontstaat. 17-jarige aanvoerder bij Ajax. Dat trekt de aandacht natuurlijk.
+1/-0

7 maanden geleden
Als Ajax wil dat wij de club serieus blijven nemen dan openbreken, voor een lange periode verlengen en de best betaalde speler van Ajax maken.
+5/-0

 
7 maanden geleden
En hoeveel invloed denk je dat Ajax daar op heeft? Als Hato niet wil, al dan niet onder 'druk' van familie/zaakwaarnemer, dan Ajax hoog of laag springen, maar komt er geen verlenging. Nu lijkt me het een verstandige jongen, maar we weten allemaal dat als het grote geld én een grote naam zich komen melden ...
+5/-0

 
7 maanden geleden
Ik zeg ook niet dat het gaat lukken. Ik zeg alleen dat Ajax het maximale moet proberen om het te laten lukken.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Dat ben ik met je eens, maar de invloed van Ajax op deze besluitvorming is, mits er een goed of meer dan goed aanbod wordt gedaan, vrijwel nihil.
Als Hato weg wil om sportieve redenen (en dan uiteraard ook om financiële) of lauter financiële redenen (gepushed door zaakwaarnemer, familie, vrienden, enz.) dan is er ook met een goed of zeer goed bod, geen houden aan.
Persoonlijk lijkt me het te vroeg, al is overduidelijk dat hij een zeer grote speler kan worden als hij de juiste weg weet te bewandelen en gevrijwaard blijft van ernstige blessures.
+2/-0

7 maanden geleden
Heel snel langer verbinden aan de club.
+4/-0

7 maanden geleden
Kunnen we Real niet gewoon zeggen dat ze de verkeerde speler op het oog hebben?
Dat ze waarschijnlijk Medic bedoelen?
+2/-0

7 maanden geleden
Ik denk niet dat Real Madrid de enige top club is die interesse heeft in Hato. Deze speler heeft enorm veel potentie. Blijft over het algemeen als enige overeind in dit verder zeer matige elftal.
+2/-0

7 maanden geleden
Ja ik denk dat zn mentaliteit ook opvalt bij een hoop clubs. Normaal gesproken gaat zo'n jonge gozer mee in de malaise, maar hij lijkt zich er niets van aan te trekken en gaat gewoon door.
+5/-0

7 maanden geleden
Vanaf 100 miljoen kunnen we gaan praten, maar liever gewoon verlengen en houden.
+2/-0

7 maanden geleden
Jorrel, iedereen ziet/weet ook jijzelf dat je een supertopper in spe bent. Bovendien ben je ook nog eens een fantastische relaxte gozer. Ik neem aan dat je als jonge gast ook de kop niet gek laat maken en je gewoon je contract laat verlengen bij Ajax. Je kunt in de toekomst de club kiezen waar je denkt het beste tot recht te komen. Veel wijsheid toegewenst.
+3/-0

7 maanden geleden
Niet doen, te vroeg
+2/-0

7 maanden geleden
Ik heb liever dat Hato bij ons blijft en zich door blijft ontwikkelen als linkercentrale verdediger, maar ik begrijp de interesse. Hato is een ongekend toptalent. Bij Real Madrid als linksback beginnen, is ook een route. Als we Hato kunnen behouden... ieder seizoen hem hebben, is een zege.
+2/-0

7 maanden geleden
Nee, zou zonde zijn van je talent om op deze leeftijd naar een topclub te gaan. Hoe vaak hebben we gezien dat een overstap naar Real, Man United, Juventus, Spurs al na een één seizoen, of in het tweede seizoen, al een mislukking blijkt te zijn.
Voor de doorontwikkeling van je talent zou het goed zijn om bij te tekenen bij AJAX, ook al is dit seizoen verloren en is dit een slecht team. Je steekt met kop en schouders heel duidelijk boven uit dit team, is niet moeilijk gezien het niveau van sommige spelers maar je staat er wel elke wedstrijd en haalt ook het boogde niveau en je wordt ook beter.
+1/-0

7 maanden geleden
Gelijk in de winterstop verkopen voor €140 miljoen..
Je kunt ,als Jorrel Hato, wel aan een dood paard (AJAX) blijven trekken maar daar is hij te getalenteerd voor.
Hij kan nu al op het hoogste niveau mee en dat moet je die jongen gunnen ipv dat hij weer zijn excuses moet aanbieden voor het troosteloze gerommel van zijn lamlendige medespelers..
Die €140 miljoen compenseert meteen een deel van het financiële debacle die de aankopen van afgelopen zomer/jaren blijken te zijn ..!
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag henderson jong kiki klaiber koeman krapel kroes labyad mannsverk marin rcv reijnders rensch rosario schouten sevic simons steijn tahirovic taylor vos weghorst zirkzee