Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "Ik dacht zelf niet aan buitenspel"

17 december 2023 19:10

Brian Brobbey was teleurgesteld na het 2-2 gelijkspel, ondanks zijn twee doelpunten.
De spits werd ook gekozen tot man of the match, maar dat doet de spits niet veel zo gaf hij aan: "Ja we hebben met 2-2 gelijk gespeeld, dus dan doet zo'n man of the match prijs mij niet veel. Ik was liever man of the match geworden met een overwinning. Ik denk dat we de eerste helft PEC Zwolle veel kansen hebben gegeven. Gelukkig komen we op 1-0 en maken we er na rust al snel 2-0 van. Daarna zakken we eigenlijk weg."

De twee goals van Brobbey waren allebei randje buitenspel, maar beiden werden uiteindelijk door de VAR goedgekeurd. Brobbey zei zelf over zijn goals: "Ik dacht zelf niet aan buitenspel. Ik dacht gewoon ik schiet die bal erin. Bij die tweede goal stonden Chuba in kansrijke positie, maar ik ook. Ik scoorde vandaag twee keer met links, dat doe ik de laatste tijd vaker. De keeper ging naar de andere hoek, dus ik schoof de bal langs hem heen."

De laatste 2 wedstrijden staan Chuba Akpom in de rug van Brian Brobbey, wat een ander type speler is dat normaal achter hem speelt. Brobbey legt uit wat hij van de samenwerking vindt: "Het is natuurlijk nieuw voor ons. We trainen er veel op, maar het blijft zoeken. Maar als we blijven trainen moet het goed gaan komen."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey match chuba akpom kansrijke pec schoof var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht