Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil Kristian Hlynsson belonen met nieuw contract'

16 december 2023 13:10 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax wil Kristian Hlynsson belonen met nieuw contract"; image source: Pro Shots

Onder meer het Algemeen Dagblad meldt dat Kristian Hlynsson een nieuw contract kan tekenen bij Ajax. De club wil de jonge IJslander belonen voor zijn doorbraak met een nieuwe en verbeterde verbintenis. Het huidige contract van Hlynsson loopt in de zomer van 2026 af. Sinds begon 2020 speelt hij al bij de club en dit seizoen is hij doorgebroken in het eerste elftal.

Meer op AD.nl




Tags

hlynsson kristian ijslander verbeterde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Strak plan, zit nog veel rek in. Nog wel in de ijzers gaan hangen in de gym om fysiek zijn mannetje te kunnen staan. Ontwikkeld zich prima!
+3/-0

5 maanden geleden
In principe niet verkeerd om contracten snel te verlengen. En ik verwacht ook niet dat Hlynsson meteen 1 miljoen plus gaat verdienen, maar wel een beetje oppassen met de hosanna-stemming. Zo bijzonder is Hlynsson niet en het kan zomaar zijn dat hij het uiteindelijk niet redt bij Ajax.

Van de week noemde Kieft (geloof ik), Hlynsson in één adem met Hato als toptalenten. Van een totaal andere orde qua talent in mijn ogen. Als iedereen na de winterstop weer fit is dan zou Hlynsson geen vaste basisspeler moeten zijn. De verguisde Taylor is op dit moment beter. Evenals Berghuis.
+2/-3

 
5 maanden geleden
Totaal niet met je eens. Maar dat kan :)
Dit word onze 10 de komende jaren. Moet nog wel bijgeschaafd worden maar is nog jong.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Wie dan ook vergelijken met Hato is zou niet eerlijk zijn.
Hato is een extreem talent, zo volwassen met 17 jaar.
Maar Hlynsson is wel degelijk een talent maar dan van een andere orde.
Naar mijn inzicht mag hij wat meer gif krijgen zoals Berghuis maar dat komt wel met de jaren.
Nu niet zeggen dat Hato dat wel heeft met dat tikkie dat hij uitdeelde, een "Hato" heb ik op die leeftijd nooit eerder gezien.
+2/-0

5 maanden geleden
Een speler met potentie. Oo dit moment loopt hij zichzelf ,in zijn ijver ,nogal eens voorbij. Er valt nog wel een en ander aan hem bij te schaven , maar zeker de moeite waard om hem een verlenging van contract aan te bieden.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht