Transparent
Inloggen
Sluiten

Martha: "De trainer ze me vooral om hard te werken en mijn ding te doen"

15 december 2023 00:05

In de rust viel Ar'Jany Martha in voor Brian Brobbey en dat deed hij op de positie waar hij voor dit seizoen veel vaker speelde, als rechtsbuiten. De laatste periode speelt hij vooral als linksback. Martha over zijn invalbeurt en de wedstrijd: "De trainer vertelde me in de rust dat ik zou gaan invallen. In eerste instantie aan de rechterkant, waar ik laag moest blijven. Daarnaast zei hij me vooral om hard te werken en mijn ding te doen. Ik had niet verwacht dat ik op rechts erin zou komen, maar de trainer zei me dat hij me de kans gaf op rechts. Het was wel weer even een switch die ik moest maken."

Bij de 3-1 gaf Martha de assist op Akpom, nadat hij de bal veroverde van Nordin Amrabat. De aanvaller van AEK vond dit een overtreding, maar daar wilde Martha niets van weten: "Het ging wel even snel, maar het was zeker geen overtreding. Ik zag Chuba lopen en ik speelde hem in en ik stond al heel snel met mijn handen in de lucht."




Discussieer mee op de forums


Tags

martha aek akpom amrabat brobbey chuba jany lucht nordin switch

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos