Transparent
Inloggen
Sluiten

Van 't Schip: "Ik stap nu wel wat lekkerder in het vliegtuig"

14 december 2023 23:57

Dit was de laatste wedstrijd die John van 't Schip dit kalenderjaar coachte bij Ajax. De trainer stapt deze dagen in het vliegtuig richting Australië, waar hij bij het huwelijk van zijn zoon zal zijn. Van 't Schip had al vroeg aangegeven dat dit belangrijk voor hem was en dat hij dit niet wilde missen, zeker na de moeilijke periode waarin zijn vrouw overleed in oktober. De trainer stapt nu wel wat lekkerder in het vliegtuig zo zei hij: "Het was geen makkelijke wedstrijd. We missen een aantal jongens en je moet dan schuiven en dan is het afwachten hoe het uitpakt. Ik denk dat we verdiend gewonnen hebben, maar dat we meer goals hadden moeten maken. Je mist in de tweede helft nog drie 100% kansen. Maar 3-1 is denk ik een goede uitslag en het belangrijkste is dat we door zijn."

Brian Brobbey werd in de rust gewisseld, volgens Van 't Schip had dat ook te maken dat hij de laatste dagen onzeker was wegens klachten: "Hij heeft de afgelopen ook minder getraind, ook met oog op de wedstrijden die nog komen. In de rust is er door de medische staf en Brian aangegeven dat het beter was om hem te wisselen, omdat de klachten weer opspeelden."
Discussieer mee op de forums


Tags

lekkerder australie brobbey coachte huwelijk opspeelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boomen depay elsimao farioli frankrijk griezmann hag henderson jong kiki klaiber koeman krapel kroes labyad mannsverk marin rcv reijnders rensch rosario schouten sevic simons steijn tahirovic taylor vos weghorst zirkzee