Transparent
Inloggen
Sluiten

Akpom: "Ik denk dat ik op mijn best ben als ik in de ruimte kan spelen"

14 december 2023 23:42

Chuba Akpom was vandaag belangrijk met 2 doelpunten, waarmee hij Ajax langs AEK Athene hielp. De spits kreeg ook nog 3 goede kansen op een hattrick, maar die kwam er niet.
In de eerste helft speelde de aanvaller achter Brian Brobbey, de tweede helft stond hij in de spits. Hij legde uit wat vandaag zijn mooiste moment was: "Waarschijnlijk op het moment dat de scheids affloot. Dat we de overwinning binnen hadden. Ik baal wel van mijn gemiste kansen, maar ik ben blij dat ik op de goede plekken stond. Hopelijk komt de rest snel."

In de eerste helft stond Akpom samen met Brian Brobbey in het veld, waar de Brit de laatste tijd vaak Brobbey komt aflossen. Akpom had meer een rol achter Brobbey, een rol die hij bij Middlesbrough ook vaak had. Over die rol zei de aanvaller: "Ik voel me daar goed in. Brian creëert veel ruimte voor mij. Ik denk ook dat ik op mijn best ben als ik in de ruimte kan spelen die Brian voor mij laat vallen."




Discussieer mee op de forums


Tags

akpom brobbey aek affloot brit chuba hattrick middlesbrough scheids

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht