Transparent
Inloggen
Sluiten

Hato: "We zijn hartstikke blij dat we door zijn in Europa"

14 december 2023 23:33

Jorrel Hato werd vanavond de jongste Europese aanvoerder ooit van Ajax. Ook met de overwinning op zak sprak Hato van een topavond: "Ik denk dat we goed beginnen met een snelle 1-0. De 1-1 komt uit een standaard situatie en dat doen we niet goed. We komen gelukkig op 2-1 en daarna werden we weer veel naar achter gedrukt. Het was lastig en ik denk dat als je kijkt naar de 3 kansen van Chuba we de wedstrijd eerder dood hadden moeten maken."

Ajax gaat in dit moeizame seizoen nu door in de Conference League. Hoe kijkt Hato hier naar, werd hem gevraagd. De verdediger zei hierover: "Het is altijd goed als je in Europa speelt. We komen van ver na een moeizame start en we zijn hartstikke blij dat we deze wedstrijd hebben gewonnen en dat we door zijn in Europa."

Tegen Almere City nam Jorrel Hato de band al over toen Steven Bergwijn werd gewisseld, maar nu was de jongeling vanaf de aftrap aanvoerder. Hij hoorde het via de pers, zei de verdediger: "Ik had het nog niet van de trainer gehoord. Hij had het me wel eerder willen vertellen, maar het was een mooi moment. Ik denk dat ik me nog niet echt realiseer hoe bijzonder dit is. Het besefmomentje hoe snel dit allemaal is gegaan is nog niet gekomen."




Discussieer mee op de forums


Tags

hato jorrel aftrap bergwijn besefmomentje chuba conference dood gedrukt jongeling topavond zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos