Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax gaat voor terugkeer van Julian Rijkhoff'

13 december 2023 17:17 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax gaat voor terugkeer van Julian Rijkhoff"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Ajax Julian Rijkhoff terug wil halen naar Amsterdam. De club onderzoekt de mogelijkheden om hem komende winter over te nemen van Borussia Dortmund. Drie jaar geleden maakte de spits nog de omgekeerde route nadat er geen akkoord werd bereikt over een contract.

Of Rijkhoff daadwerkelijk terug gaat keren is nog onduidelijk. Hij heeft bij Borussia Dortmund nog een contract tot de zomer van 2026 waardoor een transfersom betaald zal moeten worden voor de 18-jarige spits. Ajax onderzoekt daarnaast meerdere opties.

Meer op VI.nl
Tags

rijkhoff julian dortmund route

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Die scoorde toch aan de lopende band bij Dortmund jeugd.
+2/-0

8 maanden geleden
Logisch, we hebben al ervaring met het voor een flinke transfersom terughalen van een te vroeg vertrokken, zelfopgeleide spits! Die ontwikkelt zich overigens echt fantastisch en gaat die hoge transfersom dubbel en dwars terugverdienen!
+4/-0

8 maanden geleden
Eigenlijk belachelijk maar de enige optie.
Hij is nu nog haalbaar dus zou ik ervoor gaan.
Daarbuiten is het goed voor zijn ontwikkeling om eerst in de eredivisie vlieguren te maken en het wordt tijd dat er weer eens een nederlands aanvallend talent zich gaat manifesteren, ook goed voor het nederlands voetbal.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Allemaal goede punten. Is hij écht de enige optie?
+1/-0

8 maanden geleden
Ik neem het met een korrel zout.
Dit verhaal is overgenomen van een Duitse krant, hebben die connecties in Amsterdam?
En wie zou dat op het ogenblik moeten beslissen dan?
Normaal gesproken Huntelaar maar die zit in de ziektewet en we hebben geen TD.
Van Halst, Hendriks?
+1/-0

8 maanden geleden
Zierikzee misschien maar is polsen?
+1/-1

 
8 maanden geleden
Ik wilde Zirkzee afgelopen zomer, maar de meeste Ajacieden toen nog niet. Doet hij nu wel voldoende indruk maken? Ik lees zijn naam vaker tegenwoordig.

Een jonge Zirkzee bij FC Bayern toentertijd noemde ik dé perfecte Ajax-spits. Hij viel meermaals in met een doelpunt, tevens was hij een écht aanspeelpunt in een 4-3-3 formatie.

Ik heb dat nooit vergeten en blijf in hem geloven dat hij voor ons een goede spits kan zijn.
+1/-2

8 maanden geleden
Echt een aankoop voor JA. Met Brobbey en Akpom twee prima spitsen en om dan het budget aan een spits uit te gaan geven ... Lijkt me dat er echte prioriteiten zijn.
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Nu wel 2 spitsen, maar van Akpom weet ik het niet of het nou een echte spits is en of hij nou zo goed is, zie hem toch liever achter Brobbey. Is een goede kopper en komt vaak in kansrijke positie, maar komt toch vooral voetballend te kort. Een echte killer is het ook niet. We weten niet precies welk idee erachter zit, maar wellicht wordt er rekening gehouden met een vertrek van Brobbey. Dus goed dat ze niet alleen kijken wat op dit moment prioriteit heeft. Eerst verkopen en dan inkopen, we hebben gezien waar dit toe heeft geleid begin dit seizoen. Ik ben toch een voorstander van de opvolger al in huis hebben in de Overmars tijd.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.215 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal