Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Ik heb al gezegd dat ik hier helemaal niet weg wil'

9 december 2023 22:47
Foto: Pro Shots

Steven Bergwijn: "Ik heb al gezegd dat ik hier helemaal niet weg wil"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam werd Steven Bergwijn gevraagd naar zijn toekomst en naar de transfergeruchten die over hem zijn verschenen. "Ik heb twee of drie weken geleden al gezegd dat ik hier helemaal niet weg wil en ook niet weg hoef", aldus Bergwijn. "Ik heb hier mijn familie en mijn kinderen. Ik ben blij bij deze club. Dus nee, ik hoef niet weg."

Een transfer kan hij echter niet helemaal uitsluiten. "In het voetbal hou je natuurlijk alles open. Je weet nooit wat er gaat komen. Maar wat ik zeg, ik hoef niet weg", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn kinderen sparta transfergeruchten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Laten we hopen dat hij vertrekt, zit Totaal niks in. Past niet bij Ajax en heeft nooit gepresteerd bij Ajax. Waardeloze aankoop die veel te duur is.
+6/-5

5 maanden geleden
Er was toch interesse uit Qatar? Beter voor alle partijen.
+2/-3

5 maanden geleden
Heb van het weekend genoten van Blind bij Girona. Bovenaan in Spanje en 2-4 winnen uit bij Barca. Tadic had zijn zevende assist en zevende goal in de topper uit tegen Besiktas en staat ook bovenaan.
Deze mannen moesten weg, waren te duur en te oud en dan konden wij voor 32 miljoen Bergwijn halen. Het doet mij nog steeds pijn en zeker weten dat we met die twee en zonder Bergwijn er beter voor gestaan hadden.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper