Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax aast op komst van Braziliaan Juan'

8 december 2023 19:33 - BOLA Vip
Foto: Pro Shots

"Ajax aast op komst van Braziliaan Juan"; image source: Pro Shots

Volgens het Braziliaanse BOLA Vip wil Ajax de Braziliaan Juan naar Amsterdam halen. Scouts van de club waren aanvankelijk bij São Paulo in Brazilië om Rodriquinho te bekijken, een 19-jarige middenvelder. De 21-jarige Juan wist als aanvaller echter dermate veel indruk te maken dat de scouting hun focus op hem heeft verlegd.

Ajax zou zich al bij São Paulo hebben gemeld voor de aanvaller en volgende week zal er een gesprek plaats vinden om de mogelijkheden voor een transfer te bespreken. De zesvoudig kampioen van Brazilië wil Juan niet laten vertrekken, maar heeft ook transferinkomsten nodig vanwege de financiële situatie van de club. Juan heeft nog een contract tot december van volgend jaar.

Juan heeft inmiddels 61 officiële duels in het eerste elftal van São Paulo op zijn naam staan. Daarin kwam hij tot 4 doelpunten en gaf hij 4 assists. Vooralsnog is het hem niet gelukt om een vaste basisplek af te dwingen in Brazilië en wisselt hij veel tussen de bank en de basis.

Meer op BOLA Vip




Tags

braziliaan bola rodriquinho transferinkomsten verlegd vip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden (gewijzigd)
Braziliaan Juan klinkt met 4 goals in 61 wedstrijden wel beter dan Juanfran, maar daar is het meeste ook wel mee gezegd.
+5/-0

5 maanden geleden
Ik zou eens naar een rechter aanvaller gaan kijken …..
+1/-0

5 maanden geleden
Manhoeff van Vitesse lijkt me een interessante optie als rechtsbuiten.
+3/-5

5 maanden geleden
Dit lijkt mij totaal niet de tijd om te gokken op "de nieuwe Antony". Haal met het beetje geld wat er nog is directe, ervaren versterkingen. Natuurlijk haal je daarmee op dit moment ook geen absolute top, maar Ajax: richt je alsjeblieft een beetje op zekerheden en vul aan met eigen jeugd. Dan komen over 2-3 seizoenen die Zuid-Amerikaanse pareltjes wel weer.
+7/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht