Transparent
Inloggen
Sluiten

Van 't Schip: "Voor ons was het belangrijk om de 3 punten te behouden"

6 december 2023 20:40

John van 't Schip was slechts alleen voor de laatste 6 minuten verantwoordelijk, nadat twee maanden geleden Maurice Steijn nog trainer van Ajax was. Ajax stond al op voorsprong en had eigenlijk maar een missie.

Van 't Schip over de wedstrijd: "Je weet dat er altijd een moment komt en dan moet je geluk hebben. RKC had niets te verliezen en voor ons was het vooral belangrijk om de 3 punten te behouden en dat hebben we gedaan. Met de wissels hebben we vooraf een andere warming up gedaan, zodat ze warm zouden zijn als het nodig zou zijn. Die hadden er zo in gekund. Maar wisselen vond ik niet nodig. Het is belangrijk dat we de punten binnen hebben en deze nu zijn bijgeschreven op de ranglijst."




Tags

bijgeschreven maurice rkc steijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos