Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "Het waren mijn zwaarste zes minuten ooit"

6 december 2023 20:31

Brian Brobbey stond samen met Etienne Vaessen voor de camera van ESPN. Brobbey gaf aan blij dat te zijn dat Etienne Vaessen inmiddels weer op het veld staat, ook al heeft hij wel even gevreesd voor het ergste. Sinds de botsing en de nasleep hebben de spits en keeper veel contact gehad. Ook Etienne Vaessen was blij met het contact. De keeper gaf aan dat hij de spits niets kwalijk heeft genomen en dat het hem en zijn familie goed heeft gedaan.

Direct na het eindsignaal zocht de spits Vaessen weer op. Volgens de spits had hij dit plan al: "Dat zou ik sowieso gaan doen en ik zou shirtje wisselen met hem. Dat hadden we vooraf besproken via de app voor zijn zoontje. "

Brobbey was vandaag erg actief, maar wel anders dan normaal. De spits was vooraf in de hoek te vinden om de bal vast te houden en de tijd weg te laten tikken. Brobbey hierover: "Ik was helemaal kapot ja. Het waren mijn zwaarste 6 minuten ooit. De drie punten zijn belangrijk voor ons en nu gaan we ons focussen op Sparta."
Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey vaessen etienne botsing eindsignaal espn gevreesd nasleep shirtje sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom arrogant banel berghuis bodo boomen brobbey clubbie ditmaal eergisteren elsimao forbs gooijer hato hlynsson jim kaplan kiki martha nautilus ongeluk quido ramaj rensch sosa sutalo tahirovic taylor wow zonet