Transparent
Inloggen
Sluiten

Mika Godts komende maanden uit de roulatie

5 december 2023 15:19 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Mika Godts komende maanden uit de roulatie; image source: Pro Shots

Ajax kan langere tijd niet beschikken over Mika Godts. Via de officiële website meldt de club dat de Belg vanwege een bovenbeenblessure de komende maanden uit de roulatie zal zijn. Godts viel afgelopen vrijdag in de slotfase van het competitieduel van Jong Ajax tegen FC Den Bosch geblesseerd uit.

Ook Diyae Jermoumi zal langere tijd niet inzetbaar zijn. De verdediger heeft een knieblessure en is inmiddels geopereerd.

Meer op Ajax.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

godts mika bovenbeenblessure diyae jermoumi jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


nieuws-redacteur 5 maanden geleden
Zo wordt de spoeling bij Jong Ajax wel erg dun. Daarbij erg zonde voor Godts die de laatste weken erg lekker bezig was. Hopelijk allebei een spoedig herstel.

Jermouni mistte ik al in de opstelling de laatste weken, maar dit verklaart het dan. Wordt weer doorschuiven uit JO19 dus.
+3/-0

5 maanden geleden
Een paar jeugdspelers erbij halen in de winterstop als doorschuiven niet haalbaar is. Het was al een heel jong elftal en wordt nog erger zo. Als dat te erg wordt komt er van individuele ontwikkeling niets terecht met een elftal dat permanent in een neerwaartse spiraal zit.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht