Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn niet inzetbaar woensdagavond

5 december 2023 14:21

Ajax zal het in de resterende minuten tegen RKC moeten doen zonder Steven Bergwijn. De aanvoerder werd in september vlak voordat het duel werd gestaakt al gewisseld, dus mag hij logischerwijs het duel ook niet uitspelen.

Van de spelers die op het veld stonden zijn Jay Gorter, Silvano Vos en Amourricho van Axel Dongen vanwege blessures niet inzetbaar. Daarnaast zullen op de bank Remko Pasveer, Mika Godts en Branco van den Boomen ontbreken. De reglementen van de KNVB staan toe dat deze spelers nog vervangen mogen worden, ook door spelers die in september niet op het wedstrijdformulier stonden.

John van 't Schip mag daarnaast in de resterende minuten nog vier spelers vervangen omdat de wissel van Bergwijn de enige was die in september werd gedaan. RKC is wel al door de wissels heen.
Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn rkc amourricho axel boomen branco dongen godts gorter jay knvb mika pasveer reglementen remko silvano vos wedstrijdformulier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom axel banel berghuis bergwijn blumenkraft boomen brobbey dongen ewige forbs gaaei gooijer hato henderson hlynsson jong jordan kaplan kiki mannsverk ramaj rensch rijkhoff rodytur sosa sutalo tahirovic taylor utrecht