Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Van die beeldvorming kom ik niet meer af'

3 december 2023 20:36 - ESPN
Foto: Pro Shots

Steven Berghuis: "Van die beeldvorming kom ik niet meer af"; image source: Pro Shots

Na de gewonnen wedstrijd tegen NEC werd Steven Berghuis op ESPN gevraagd naar de ophef die was ontstaan na zijn rode kaart tegen Olympique Marseille. "Ik heb hem niet expres geblesseerd en wens hem het allerbeste. Ik had niet de intentie om hem te blesseren. Dit is voetbal en hij heeft gewoon pech gehad. Dit hoort erbij", zei hij daarover. "Ik heb aan Rulli en Ávila gevraagd hoe het met hem ging voordat ze ernaar toe gingen. Ik zag zelf de noodzaak niet zo om hem een berichtje te sturen eerlijk gezegd."

In de media verscheen er veel kritiek over de tackle van Berghuis. "Je weet hoe die lijntjes lopen en dat kun je wel weer intekenen. Dat komt vooral van mensen die me niet kennen en niet met mij gewerkt hebben. Zij hebben dan hun standaardoordeel frustratie of dat is Berghuis. Dat hele riedeltje kun je wel afgaan", zo gaf hij aan. "Dit is een beeldvorming en daar kom ik niet meer vanaf. Dat is door bepaalde mensen op tv al die jaren de nadruk op gelegd. Je komt er niet meer vanaf en daar moet ik mee leven. Het zijn altijd mensen met dubbele agenda's en dat heb ik niet."
Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis afgaan avila espn intekenen marseille riedeltje rulli standaardoordeel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ik heb een beetje hetzelfde probleem als Berghuis met negatieve beeldvorming. Zal het even kort toelichten. Ik hou erg van lezen. Dan is het prettig om een rustige omgeving te hebben. Maar in de warmere seizoenen is mijn buurman vaak in de tuin bezig. En met name als hij gaat gras maaien dan maakt dat vervelend lawaai. Dus dan moet ik wel naar buiten gaan en hem een klap voor zo'n kop geven zodat hij daarmee ophoudt. Helaas heeft dit geleid tot problemen met de buurt en ook met politie. En telkens wordt daar weer op teruggekomen. Echt heel irritant. Er is een negatief beeld van mij ontstaan door bepaalde mensen in mijn omgeving alsof ik gewelddadig ben. Heeft iemand een oplossing hoe ik van die beeldvorming af kan komen?
+5/-3

 
 
3 maanden geleden
Het gras voor je buurman maaien?
+3/-0

3 maanden geleden
Je zou toch verwachten dat iemand met zo'n salaris ook wel een spiegel zou kunnen kopen
+3/-1

 
reactie verwijderd

3 maanden geleden (gewijzigd)
Ja tuurlijk Steven. Wij hebben een dubbele agenda tegenover onze eigen spelers.
En wij zouden ook geen berichtje sturen of meegeven aan Rulli en Avila als die langsgingen nadat deze speler uit de wedstrijd geschopt werd.
Sterker nog, hij liet wel een bericht achter in de media en dat was dat hij het niet eens geel vond.
En wij vinden ook dat zo'n achterlijke tackle van achteren gewoon voetbal is en die speler gewoon pech heeft gehad. Had hij maar niet in de weg moeten lopen en koning Berghuis vrije baan moeten geven.
En al die mensen die dit niet normaal vinden lullen maar wat, allemaal domoren.
Ik had bij Feijenoord al helemaal niets met deze idioot en van mij mag hij als eerste op de transferlijst. Hij kan echt wel een balletje trappen hoor maar dit hoort niet bij Ajax want wij zijn Ajax en als dit kwalletje zijn zin niet krijgt of het gaat niet zoals hij wil dan wordt hij een gemene etterbak. En hij vind het allemaal maar normaal, dat is misschien nog wel het ergste. Wel Steven, ben ik nou zo slim of.........................
+1/-3

 
3 maanden geleden
Is op dit moment wel de enige binnen de selectie die dat balletje dan ook in de juiste richting naar een medespeler kan brengen. Met als resultaat creativiteit en goals. Dat het allemaal meer/beter en ook tegen toppers zou moeten zijn is evident. Maar liever een klootzak dan een stelletje naïevelingen die als een stelletje kleuters over het veld bewegen.
+7/-0

 
3 maanden geleden
Tuurlijk. En als een van onze jongens afgezaagd wordt dan schreeuwen we moord en brand.
+1/-2

 
3 maanden geleden
Zeker want alle scheidsrechters zijn tegen ons en alle strafschappen zijn onterecht en onze ventjes worden bijkans elke wedstrijd gefileerd. Dat jij een aversie hebt tegen de voetballer Berghuis, prima. Maar is op dit moment wel de enige met wat voetbalvernuft hoe erg dat ook moge zijn -:)
+5/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom axel banel berghuis bergwijn blumenkraft boomen brobbey dongen ewige forbs gaaei gooijer hato henderson hlynsson jong jordan kaplan kiki mannsverk ramaj rensch rijkhoff rodytur sosa sutalo tahirovic taylor utrecht