Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geen knieblessure, maar hamstringproblemen voor Mika Godts'

2 december 2023 13:25 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Geen knieblessure, maar hamstringproblemen voor Mika Godts"; image source: Pro Shots

De blessure van Mika Godts lijkt relatief mee te vallen. Voetbal International meldt dat Ajax aanvankelijk vreesde voor een zware knieblessure, maar de Belgische aanvaller blijkt met hamstringproblemen te kampen. Onbekend is nog hoe lang hij uit de roulatie zal zijn, maar wel dat er een kortere revalatie staat in vergelijking met de kruisbandblessure waarvoor werd gevreesd.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

godts hamstringproblemen mika gevreesd revalatie vreesde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Ook hamstringblessure is vervelend. Hopelijk kan hij na de winterstop weer rustig aan herstel werken. Niet te vroeg brengen, want deze jongen is een geweldig talent. Als ik zie hoe fantastisch hij doelpunten met veel techniek maakt is een genot om naar te kijken. Pierre van Hooijdonk zal Mika straks wel gaan bewieroken vanwege zijn fantastische zachte voetjes.
+3/-0

5 maanden geleden
Waar blijven de "beterschap Mika"? 🤣
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht