Transparent
Inloggen
Sluiten

'Telegraaf suggereert dat Maurits Hendriks lek is van veelbesproken boek'

2 december 2023 09:15 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Telegraaf suggereert dat Maurits Hendriks lek is van veelbesproken boek"; image source: Pro Shots

De Telegraaf komt dit keer met een groot artikel waarin het suggereert dat hockeyer Maurits Hendriks degene is die de informatie heeft gelekt voor het boek 'Ajax in crisis'. Schrijver Menno de Galan gaf in een eerdere verklaring aan dat zijn lek sinds 2021 werkzaam was in Amsterdam. Ondanks dat Hendriks pas sinds november 2022 actief is bij Ajax, weet Mike Verweij zeker dat het om de Chief Sports Officer gaat die alles heeft gelekt.

De clubwatcher beweert dat meerdere bronnen binnen de club hiervan overtuigd zijn, maar zij willen anoniem blijven in hun reactie vanwege het explosieve karakter van Hendriks. Omdat er positief wordt gesproken over de voormalig technisch directeur van NOC*NSF zou dat volgens de bronnen van Verweij een wederdienst zijn omdat Hendriks met Galan zou hebben gepraat en daarbij een mes in de rug van Edwin van der Sar heeft gestoken.

Verweij voegt daar bovendien ook aan toe dat het ten koste gaat van de geloofdwaardigheid van de nieuwe commissarissen Michael van Praag en Leo van Wijk dat Hendriks nog niet is weggestuurd, maar voor zijn bronnen is het een geruststelling dat Hendriks uiterlijk in november 2024 alsnog lijkt te vertrekken omdat zijn functie na de komst van Marijn Beuker grotendeels overbodig lijkt.

Op de vragen of hij enig idee heeft waarom hij ongeliefd is bij Ajax, het in het belang van Ajax achtte om met Galan te praten, daar spijt van heeft en of hij snapt dat mensen vinden dat hij een mes in de rug van Van der Sar heeft gestuurde wilde de hockeyer, zoals hij structureel door De Telegraaf wordt genoemd, niet reageren. Verweij beweert dat bijna de helft van zijn vijftien bronnen zelf contact zou hebben opgenomen om zijn of haar hart te kunnen luchten.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

hendriks telegraaf verweij boek galan maurits gelekt hockeyer sar beuker geloofdwaardigheid geruststelling gestuurde leo luchten marijn michael noc nsf officer ongeliefd praag wederdienst wijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Waarom worden hier in hemelsnaam nog berichten van de telegraaf geplaatst als keer op keer blijkt dat die plofkop Verweij complete bullshit verspreidt?
+8/-1

3 maanden geleden
Is mij sowieso een raadsel dat deze kerel er nog zit.
+3/-1

3 maanden geleden
Wie zegt dat dit bullshit is?
+2/-1

3 maanden geleden
Telegraaf suggereert = pleonasme
+6/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Als telegraaf en suggereert hetzelfde betekent, is het een tautologie daar het dan twee verschillende woorden met dezelfde betekenis betreft.
Pleonasme =witte sneeuw sneeuw is per definitie wit

O ja niet te serieus nemen dit niet bedoeld om de wijsneus uit te hangen heb het toevallig vandaag gelezen
+2/-0

 
3 maanden geleden
Waarom je verontschuldigen voor je intelligentie..? Ik zou niet voorsorteren op een situatie waarin de onderbuik van de PVV aan de macht is en iedereen met een beetje intelligentie schietschijf wordt …!
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.289 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom axel banel berghuis bergwijn blumenkraft boomen brobbey dongen ewige forbs gaaei gooijer hato henderson hlynsson jong jordan kaplan kiki mannsverk ramaj rensch rijkhoff rodytur sosa sutalo tahirovic taylor utrecht