Transparent
Inloggen
Sluiten

Berghuis: "Persoonlijk twijfel ik zelfs of het al een gele kaart was"

1 december 2023 00:11

Steven Berghuis had vandaag een grote rol in de wedstrijd. In de eerste helft had hij twee goede assists op Brian Brobbey, maar na iets meer dan een uur spelen moest hij het veld verlaten met een rode kaart. Onterecht volgens Berghuis zelf: "Ik vind het geen rode kaart. Dat gevoel had ik al. Net heb ik het teruggezien en nu twijfel ik zelfs over geel. Ik vind het zeer discutabel. Ik zet gewoon een tackle in om een buitenspeler te stoppen. Er waren vandaag wel meer discutabele beslissingen."

Over de wedstrijd zelf zei Berghuis nog het volgende: "Het stond 3-2 toen ik eraf moest en we moesten nog twee keer scoren. Beide penalty's vond ik discutabel. Het is een Italiaanse scheidsrechter, misschien is hij fan van Gattuso. Ik denk vandaag wel ons elftal typeert. Jong en onbevangen. We scoren veel, maar krijgen ook veel tegen. Je scoort totaal zes keer tegen Marseille, maar je krijgt er ook zeven tegen over 2 wedstrijden. Dan wordt het wel moeilijk wedstrijden winnen. Ik denk dat we bij vlagen hele goede momenten hebben gehad."




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis discutabel brobbey discutabele gattuso jong marseille onbevangen teruggezien vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht