Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "We hebben als team gevochten"

30 november 2023 23:50

Brian Brobbey maakte vanavond 2 doelpunten en keek zelf als volgt terug op de wedstrijd: "Het was heel frustrerend. Ik denk dat we de eerste 10 minuten heel slecht begonnen, maar daarna pepten we elkaar op. Toen ging het ook beter. Vandaag had ik een goede connectie met Berghuis, hij wist me goed te vinden. Ik hoefde de ballen alleen maar in te tikken.
Je komt uiteindelijk nog op gelijke hoogte en bij mijn laatste kans kom ik uiteindelijk net de laat om nog de 3-4 te maken, dat is jammer. Dan gaat het nog fout in de laatste minuut."

Ten slotte werd Brobbey nog gevraagd of Ajax stappen heeft gemaakt en of ze iets kunnen meenemen, waarop zijn antwoord was: "Het is zeker gelukt om stappen te maken. Ik denk dat we als team positief moeten terugkijken op deze wedstrijd. We hebben heel veel goed gedaan en hebben als team gevochten."




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey berghuis connectie pepten slotte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht