Transparent
Inloggen
Sluiten

Brobbey: "We hebben als team gevochten"

30 november 2023 23:50

Brian Brobbey maakte vanavond 2 doelpunten en keek zelf als volgt terug op de wedstrijd: "Het was heel frustrerend. Ik denk dat we de eerste 10 minuten heel slecht begonnen, maar daarna pepten we elkaar op. Toen ging het ook beter. Vandaag had ik een goede connectie met Berghuis, hij wist me goed te vinden. Ik hoefde de ballen alleen maar in te tikken.
Je komt uiteindelijk nog op gelijke hoogte en bij mijn laatste kans kom ik uiteindelijk net de laat om nog de 3-4 te maken, dat is jammer. Dan gaat het nog fout in de laatste minuut."

Ten slotte werd Brobbey nog gevraagd of Ajax stappen heeft gemaakt en of ze iets kunnen meenemen, waarop zijn antwoord was: "Het is zeker gelukt om stappen te maken. Ik denk dat we als team positief moeten terugkijken op deze wedstrijd. We hebben heel veel goed gedaan en hebben als team gevochten."
Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey berghuis connectie pepten slotte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom axel banel berghuis bergwijn blumenkraft boomen brobbey dongen ewige forbs gaaei gooijer hato henderson hlynsson jong jordan kaplan kiki mannsverk ramaj rensch rijkhoff rodytur sosa sutalo tahirovic taylor utrecht