Transparent
Inloggen
Sluiten

Van 't Schip: "Als je de actie van Berghuis zes keer terugkijkt wordt het steeds erger"

30 november 2023 23:37

Ik vind dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld als team. Het is natuurlijk een heksenketel hier. Als je ziet hoe we terugkomen met 10 man en nog bijna kunnen winnen is het jammer dat je twee dubieuze penalty's tegen krijgt. Er zat meer in. We zijn teleurgesteld dat we voor de Europa League zijn uitgeschakeld, maar als we thuis van AEK winnen gaan we in ieder geval verder in Europa en dat is het doel. Nu is het gewoon herstellen en zo snel mogelijk ons richten op NEC."

Over de rode kaart zei de trainer het volgende: "Steven maakt een sliding en hij raakt de bal. Als je zes keer naar zijn actie kijkt wordt hij steeds erger. Dan veranderen ze de kaart van geel naar rood. Hij wilde een voltrekkersrol laten zien en dat heeft hij gedaan. De eerste helft was hij goed met 2 assists en daarna is het ongelukkig dat zoiets gebeurt. Het is gebeurd en met 10 man hebben we evenwel tegenstand gegeven en uiteindelijk nog gescoord. Het is jammer dat we uiteindelijk nog gelijk hadden gespeeld. Voor de groep had het niets uitgemaakt, maar meer voor het moraal. Maar ondanks dat heb ik tegen de jongens gezegd dat ze er wel als hebben gestaan en voor elkaar hebben gevochten. Dat moeten we meenemen naar de volgende wedstrijden."
Tags

berghuis terugkijkt aek evenwel heksenketel sliding voltrekkersrol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom axel banel berghuis bergwijn blumenkraft boomen brobbey dongen ewige forbs gaaei gooijer hato henderson hlynsson jong jordan kaplan kiki mannsverk ramaj rensch rijkhoff rodytur sosa sutalo tahirovic taylor utrecht