Transparent
Inloggen
Sluiten

Bergwijn: "Er had vandaag meer ingezeten"

30 november 2023 23:19

Na de wedstrijd stond aanvoerder Bergwijn voor de camera. De aanvaller vond dat de penalty heel makkelijk werd gegeven, net als de eerste penalty. De aanvoerder zei verder: "Ik denk dat er vandaag veel meer in had gezeten als we scherper waren. We hadden een paar kleine individuele fouten. Zelf ga ik ook de fout in bij de de 1-0. Daar mag ik de bal niet verliezen. Op dit niveau wordt dit gewoon afgestraft. Wel ben ik blij dat we als team hebben gestreden. Als team komen we steeds dichter bij elkaar en ik denk dat we ook goed voetbal hebben laten zien. Als je wat gelukkiger bent kun je hier winnen als je gelukkiger bent."

Ajax streed iets minder dan een half uur met een man minder, wat Bergwijn een kantelpunt noemde: "Ik heb het nog niet teruggezien, maar het gebeurt en ik kan Berghuis niets kwalijk nemen."




Tags

bergwijn ingezeten berghuis kantelpunt scherper streed teruggezien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper