Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gastón Avila staat al voor vertrek bij Ajax'

28 november 2023 10:45 - AD Voetbal podcast
Foto: Pro Shots

"Gastón Avila staat al voor vertrek bij Ajax"; image source: Pro Shots

Gastón Avila lijkt komende winter alweer te vertrekken bij Ajax. Dat geeft clubwatcher Johan Inan aan in de AD Voetbal podcast. Sinds de trainerwissel kwam hij nog geen minuut in actie bij Ajax, terwijl tegen Vitesse Annas Salah-Eddine en Jakov Medic wel mochten invallen. Avila speelde maandagavond met Jong Ajax tegen Helmond Sport.

Inan vraagt zich af of de Argentijn überhaupt nog wedstrijden voor Ajax 1 zal gaan spelen. "We gaan richting de winter en als er één aankoop in aanmerking komt voor een transfer, is dat Gastón Ávila wel", zo geeft hij aan. "Als je ziet hoe Jorrel Hato zich zich daar aan het ontwikkelen is, dan ben je als Avila zijnde wel gezien."

Meer op AD Voetbal podcast




Discussieer mee op de forums


Tags

avila inan annas hato helmond jakov jong jorrel medic podcast salah trainerwissel vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Ik ben geen fan van de hele 'spelers na een half jaar alweer verkopen' waanzin, maar als iemand moet gaan dan kan ik wel leven met Avila. Ligt ook aan zijn salaris maar afgaande op zijn transfersom zal die wel aan de hoge kant zijn.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik zou hem nooit laten vertrekken in de winterstop. Haro is 17 en je weet niet of hij zijn vorm en fitheid een geheel seizoen door gaat kunnen trekken. Nog afgezien of het goed is voor de geestelijke gezondheid om zo jong bij een dolend Ajax de kar al te moeten trekken. Kaplan komt net terug van zijn tweede zware blessure. Daar zou ik ook niet al mijn geld direct op durven inzetten qua belastbaarheid. Milovanovic geblesseerd en dan kom je uit bij in het gunstigste geval Medic en in het ongunstigste bij Oli Aertssen, voor al uw flaters en blunders.
+2/-1

 
6 maanden geleden
Laten we dan maar gewoon afspreken alle nieuwe spelers te houden en enkel overbodige spelers als Gorter en Salah-Eddine te verkopen. (PS: Ik moest even opzoeken of Milovanović een echte speler is. Blijkbaar wel. Zo leer je elke dag iets.)
+1/-0

6 maanden geleden
Toch zie ik het wel zitten met deze jongen. Hoe vaak blijkt het dat we spelers pas na een jaar goed kunnen beoordelen.
Kijk in het verleden eens naar een Alvarez en een Martinez. Maggalan daarentegen kwam wel tekort.
+3/-1

6 maanden geleden
De kans voor Overmars om weer eens zijn ballen te tonen, koop hem terug.
Hij heeft eerder in het verleden FC Groningen gecompenseerd dus nu "zijn grote liefde Ajax" dan maar.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht