Jong Ajax wint met Gastón Ávila van Helmond

27 november 2023 22:03

Jong Ajax wint met Gastón Ávila van Helmond; image source: Pro Shots

Jong Ajax won maandagavond met 4-1 thuis van Helmond Sport. Bij Jong Ajax speelde miljoenenaankoop Gastón Ávila de hele wedstrijd mee. Het verschil werd echter pas na rust gemaakt, tegen tien man. In de eerste helft was Helmond Sport nog op een 0-1 voorsprong gekomen door een eigen doelpunt van Godts. Even later kreeg Kreekels echter zijn tweede gele kaart, waardoor de bezoekers met een man minder verder moesten.

Na rust stelde Jong Ajax snel orde op zaken. Na twee minuten was het Banel die de gelijkmaker maakte. Godts scoorde na een uur speler de 2-1. Vervolgens liep Jong Ajax nog uit naar 1-4, vlak voor tijd, via Idumbo Muzambo en wederom Banel.