Transparent
Inloggen
Sluiten

[EL] Olympique Marseille blijft hangen in de middenmoot

26 november 2023 21:16
Foto: Pro Shots

[EL] Olympique Marseille blijft hangen in de middenmoot; image source: Pro Shots

Aankomende donderdag reist Ajax, helaas zonder supporters, af naar Marseille voor een uitwedstrijd in de Europa League. Waar Ajax dit weekend overtuigend met 5-0 won, was de generale van Olympique Marseille minder denderend. Op bezoek bij RC Strasbourg kwam het niet verder dan 1-1. Al vroeg in de wedstrijd kwam het op achterstand. Nog voor het halfuur kwam Marseille langszij via Jonathan Clauss.

Op de ranglijst in Frankrijk houdt Olympique Strasbourg hierdoor tenauwernood achter zich. Men staat 12e, onderin de middenmoot.




Tags

marseille middenmoot strasbourg clauss denderend frankrijk generale jonathan langszij tenauwernood

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Als wij in vorm komen en het kwartje voor ons de goede kant op wil vallen zie ik toch wel kans om de 3 punten naar Amsterdam mee te nemen. John en je mannen, veel succes vanuit Nederland.
+1/-1

6 maanden geleden
Het gaat de laatste tijd natuurlijk beter maar ik denk niet dat hier iets te halen valt. We hebben nog altijd een probleem met uitwedstrijden en zitten ver van een Europees niveau. Hopen op een stuntje mag natuurlijk altijd. Waarom ook niet.
+3/-0

6 maanden geleden
De boel achterin dicht zetten. Laat Marseille maar komen. Als we daar gaan aanvallen lopen we in het mes.
Puntje is mooi meegenomen
+2/-0

6 maanden geleden
Nou, zou er niet op rekenen… iets met hoogmoed.
+3/-0

6 maanden geleden
Zelf al win je nog 2 x dan is het goed mogelijk dat je niet door gaat. Wedstrijd dus gebruiken om meer in vorm te komen. Voor het vertrouwen zou het natuurlijk wel lekker zijn als je wint.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht